Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΡΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΑΓΟΡΑ... ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ του ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ, ΠΛΗΝ μικρών ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ!
Ρε οι Ευρωαμερικάνικη σπείρα-δανειστών μας   αποτελεί τη σταθερή συμφορά των Ελλήνων..   
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΙΞΗ... Λέμε μπορεί.Δοκιμάστε!


Οι Ρώσοι αυτή τη στιγμή εμφανίζονται ως πρώτοι τουριστικοί πελάτες της Ελλάδας... Και... μην τον ξεχνάμε!

Πάρτε το χαμπάρι... ότι η καταφυγή για εργασία ή μπίζνες στους ληστρικούς ευρωπαίους ..συνεταίρους μας... είναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΟΤΙΑ!.Υπάρχει και η Ρωσία του δυναμικού Πούτιν που είναι ανοικτή αγορά... μέσα στην οποία πολλοί ΄Ελληνες ταλαντούχοι, μπορεί να κάνουν θαύματα!
Οι Ρώσοι, μας περιμένουν!. .Μας περιμένουν, όπως κι όλα τα Βαλκάνια άλλωστε!
Μην ψαχνόμαστε με τους ληστρικούς -εβραοκινούμενους Εβρωπαιο-Αμερικάνους,  που ήδη μας έκαναν φύλλο και φτερό.. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ...

Λάβαμε το παρακάτω e-mail... ΑΠΌ ΡΩΣΟΕΛΛΗΝΙΚΉ ΕΤΑΙΡΊΑ... ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ! Διαβάστε και σχεδιάστε... εξόρμηση, αντί να καταφεύγετε στην πουτανέσκα Γερμανική πιάτσα! Η Ρωσία είναι τεράστια δύναμη... Κι άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι τα μεγαλύτερα εμπορικά δαιμόνια του Ελληνικού Πανθέου... στη Ρωσία άνθισαν και μεγαλούργησαν!  

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΡΩΣΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ


Αξιότιμοι Κυρίες & Κύριοι,

Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε Καλή Χρονιά και να σας ενημερώσουμε ότι δραστηριοποιούμαστε στη Ρωσία με έδρα μας τη Μόσχα από το 2007, ως συμβουλευτική - επικοινωνιακή - διαφημιστική - εμπορική εταιρεία με εμπειρία και ευρείας έκτασης δυνατότητες δράσης στη ρωσική αγορά. Tο περιοδικό "EΛΛΑΔΑ" και η δικτυακή πύλη μας είναι ρωσικά ΜΜΕ, που έχουν άδειες κυκλοφορίας από το ρωσικό υπουργείο Τύπου και κυκλοφορούν/λειτουργούν αμιγώς για ρωσόφωνο κοινό και το ελληνόφωνο site μας είναι αδελφό-συμπλήρωμα του ρωσικού.
Διαθέτουμε ήδη άδειες εισαγωγής και εμπορίας πιστοποιημένων στη Ρωσία προϊόντων, άδειες έκδοσης και κυκλοφορίας ΜΜΕ, αντίστοιχη πολυετή δράση και διευρύνουμε διαρκώς το εύρος και το βάθος των δραστηριοτήτων μας προς όλες σχεδόν τις κατευθύνσεις, που έχουν ενδιαφέρον για τα ελληνικά και κυπριακά επιχειρηματικά - και όχι μόνο - συμφέροντα.
Παρακαλούμε, μελετήστε το συνημμένο αρχείο με την παρουσίαση και τον τιμοκατάλογο μιας νέας υπηρεσίας, που καθιερώνουμε από τις αρχές του 2014, των μικρών αγγελιών επί παντός του επιστητού και έμφαση φυσικά σε ακίνητα, πωλήσεις προϊόντων και ενοικιάσεις ειδών, παροχή κάθε είδους υπηρεσιών, ακόμη και προσωπικά μηνύματα. 
Θα χαρούμε πολύ αν επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να διερευνήσουμε τους τρόπους πιθανής συνεργασίας μας περαιτέρω και σε προωθητικό αλλά και B2επίπεδο, με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όσον αφορά την προσέγγιση του ρωσικού καταναλωτικού κοινού και ευρύτερα την είσοδο ή επέκτασή σας στην αγορά Ρωσίας - ευρασιατικής Τελωνειακής Ένωσης (Ρωσία - Λευκορωσία - Καζακστάν) - μετασοβιετικής Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών (ΚΑΚ). Ζητήστε και θα σας στείλουμε σε λίγες ημέρες μια συνολικότερη παρουσίαση όλης της γκάμας των υπηρεσιών και διευκολύνσεων, που μπορούμε να σας παράσχουμε στη Ρωσία και την πρώην ΕΣΣΔ.

Εκ μέρους της πολυεθνικής ομάδας της "ΑΓΟΡΑΣ" και του περιοδικού "ΕΛΛΑΔΑ" ευχόμαστε επιτυχίες και καλές δουλειές και σας ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας.
Με εκτίμηση,
Θανάσης Αυγερινός, Αθηνά Κόλλια, Παναγιώτης Ψαρρόπουλος, Αχιλλέας Πατσούκας, Μαξίμ Σολωμονίδης κλπ.

B.Dorogomilovskaya 14, office 87, Moscow 121059, Russia

t: +7 495 974 8159
t/f: +7 499 243 3760
m: +7 965 324 8100+7 915 286 0773
e: info@ellada-russia.gr / psarropoulos@ellada-russia.gr / agora@inbox.ru
w: ellada-russia.gr / ellada-russia.ru
AGΟRA LTD

ΟΣΟΙ Έλληνες   ...αθλούνται,  στο Εμπόριο, ας προσέξουν τα γραφόμενά μας... Τίποτε άλλο!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ... Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ αυτή τη στιγμή σκούζει από τη REAL FM...  τα όσα εμείς προλαλούμε  επί έτη... για τη συνεννόηση των κομμάτων!..καλα ξυπνητούρια! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΡΕ...ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ! Νικόλαε... ! 

ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ- ΕΝΥΠΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ  Ή ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΊ.. ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ...ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!

Εμείς ,ο Χατζηνικολάου κι άλλοι, δεν έχουμε καταλάβει ένα: Πως οι σερνόμενοι στην πολιτική, είναι ψυχοπαθογενή άτομα, προβληματικοί κι έκαστος εκ των 300 της Βουλής οραματίζεται εαυτόν ...ως υπουργόν κατ΄έλάχιστον ή και πρωθυπουργόν!  ΒΑΘΥΤΑΤΗ Η ΝΟΣΟΣ-ΑΣΘΕΝΕΙΑ! Δεν βλέπετε το λοφίο που κουβαλάνε; ΣΚΕΤΟΙ ΣΑΤΡΑΠΙΣΚΟΙ! Η περίπτωση του ηλιθίου Λιάπη δεν είναι μεμονομένη περίπτωση. Τα ίδια κάνουν όλοι τους... οι εξουσιαστές, οι βολευτάδες  του έθνους ! Τους βλέπετε...ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ:  Αέρας κοπανιστός είναι άπαντες.. Αρχηγίσκοι...ΑΦΕΝΤΕΣ ..ΔΕΣΠΟΤΕΣ... ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ,  Σκατάδες, Λαμόγια... αλλά ΟΥΛΟΙ τους στις επάλξεις ...να κατακλέβουν τον ελληνικό Λαό, να βολεύουν εαυτούς και μόνον! Γι αυτό και ψηφίζουν τα όρνεα του ΤΙΠΟΤΑ Όλα τα Μνημόνεια...Νεοδημοκράτες ...Πασόκοι κ.λ.π.! Χωρίς ΤΣΙΠΑ ( ο  Τσίπρας είναι από άλλο χωριό πλάκας...ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΣ  με παλιατζούρες ιδεολογικές  του αυτοδιαλυθέντος κομμουνιστο-σοσιαλιστικού  οράματος. ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ, δυστυχώς... Θα μπορούσε κάτι να κάνει, αλλά είναι πλέον ΑΡΓΑ!..Πολύ αργά για τον Τσίπρα) 

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΡΕ ΧΑΪΒΑΝΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: