Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!

Ο Πολύδωρας ξαναχτυπά: «Εγώ δεν πρόκειται να ανοίξω παράγκα σαν αυτές που υπάρχουν»

polidoras
Tα παραμύθια του φαφλατά! μια ακόμη ευκαιρία για να απασχολεί τα Μίντια. Το έχουμε ξαναπεί: Ο Πολύδωρας δεν έχει στόφα πολιτικού αρχηγού. Το έχει αποδείξει στην πολύχρονη σταδιοδρομία του μέσα στη Βουλή. ΄Ενας κομπάρσος-νεροκουβαλητής της Ν.Δ ήταν πάντα...και με εξωφρενικούς ωραιολογισμούς που καταλάβαινε μόνον ο ίδιος. Αυτός, ο δικτάτορας Παπαδόπουλος και ο Σαρτζετάκης, χρειάζονταν ...μεταφραστή για να κατανοήσεις τη λαλιά τους... 

ΤΟΥΡΜΠΟ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ! ΕΓΚΥΟΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ! Α ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ...

...ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ TV ΚΑΙ ΝΑ ...ΣΚΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ! 

του Βασίλη Γραμμένου
Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν η Ευγενία Μανωλίδου και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Η γνωστή μαέστρος και παρουσιάστρια διανύει ήδη τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της είναι τρισευτυχισμένοι που η οικογένειά τους θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος. Το ζευγάρι έχει ήδη τρία παιδιά, ένα από τον γάμο του και δύο από τον πρώτο γάμο της Ευγενίας Μανωλίδου με τον γνωστό ζωγράφο, Θοδωρή Μανωλίδη. Αν και ακόμη δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης από την πλευρά του ζευγαριού αποκλειστικές πληροφορίες του vimaonline.gr και του womanspace.grαναφέρουν πως, η Ευγενία Μανωλίδου επισκέπτεται τακτικά γνωστό μαιευτήριο, για τις απαραίτητες εξετάσεις της εγκυμοσύνης της.πηγή: vinaonline.gr τίτλος-μεσότιτλος: "Ανεξάρτητος Παρατηρητής"

ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΤΑ 
ΚΟΠΑΝΑΕΙ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΑΠΟΓΥΜΩΝΕΙ ΤΟΝ star ΚΑΙ ΤΟΝ 
ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!
______________________________
Και όμως μετά από μικρή αναζήτηση πέσαμε πάνω στο http://einaimast.blogspot.com/ που από τη φωτογραφία του διαχειριστή και την 'τοποθέτησή' του, καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ο Νίκος Μαστοράκης..

Η θεματολογία πάντως του ιστολογίου είναι για 'κλάματα'..
Ένας αχταρμάς ειδήσεων που ξεκινάνε από τη Τζούλια και τα ευτρέπελα του Hollywood και φτάνουν στην τιμή της βενζίνης, στον πόλεμο της Λιβύης και τα γιαούρτια στους πολιτικούς.
___________________________________________

Με λίγα λόγια προλογικά: Ο Νίκος Μαστοράκης υπήρξε λαμπρός ρεπόρτερ, στραφείς εν συνεχεία στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, όπου επίσης διέλαμψε. Άνθρωπος φαντασίας κι ανησυχίας έστησε πολλές καταστάσεις από το ραδιόφωνο, τηλεόραση έως και events ,όπως το αυτοκίνητο ΑΝΤΙΚΑ… κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: