Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Η ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

venizelos-prodotis-600x400

ΤΥΠΙΚΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ
Πρόκειται για έναν από τους πιο πλούσιους και μισητούς Έλληνες πολίτες. Μόνον που αυτός δεν είναι ίσος ενώπιον όλων αλλά πρώτος ενώπιον φτωχών και πένητων βιοπαλαιστών. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς: To νόμο περί ευθύνης υπουργών; Ένα μιαρό κατασκεύσμα για να μην πηγαίνουν φυλακή οι φονιάδες πολιτικοί;

ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ...


women

ΤΩΡΑ! Έγκυος γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Δημοσιεύθηκε: 22/10/2013 01:25
 
Στο νοσοκομείο μεταφέρεται αυτή την ώρα μία γυναίκα που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη.
Η γυναίκα είναι εγκυμονούσα και τα αίτια του ξυλοδαρμού της παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. Στο σημείο μεταβαίνει η αστυνομία μετά από κλήση που δέχθηκε από το ΕΚΑΒ.
ΣΧΟΛΙΟ Η.Ν.Α  Tι θα γίνει με αυτούς τους καμπάνταηδες που σηκώνουν χέρι προς τις γυναίκες; Τις γυναίκες ρε αντράκια της πλάκας, τις "δέρνουν" ...μόνο με λουλούδια! Άλλη μια έκφραση του υπέροχου ελληνικού πολιτισμού και των...λεβεντια Ελλήνων!

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

ΦΑΛΙΡΙΖΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ...ΣΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ!
Μακάρι και πότε... με τα σαϊνια-οικονομικούς εγκεφάλους που διαθέτει... (που ενώ αναγνώρισαν ως λάθος τη συνταγή ως προς την Ελλάδα... παραμένουν στο απυρόβλητο...)

Το ενδεχόμενο κήρυξης στάσης πληρωμών από πλευράς της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στα μέσα του Νοεμβρίου επέσεισε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
Σε επείγουσα επιστολή του την οποία ανέγνωσε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου ο πρόεδρος του σώματος Μάρτιν Σουλτς, ο Μπαρόζο τόνισε πως εάν το Ευρωκοινοβούλιο δεν εγκρίνει στην παρούσα Σύνοδο της Ολομέλειας του ένα ξεχωριστό «πακέτο» για την κάλυψη των 2,7 δις ευρώ που υπολείπονται στην Κομισιόν, για την κάλυψη των τρεχουσών υποχρεώσεων της, δεν αποκλείεται να κηρυχθεί στάση πληρωμών εντός του επόμενου εικοσαημέρου.
Ο Σουλτς πρότεινε να διεξαχθεί κατεπείγουσα συνεδρίαση της Επιτροπής Προϋπολογισμών του Ευρωκοινοβουλίου, προκειμένου να εξετασθούν τα νέα δεδομένα και να αποφασισθεί από την Ολομέλεια να υπάρξει ψήφισμα έγκρισης την επόμενη Πέμπτη.
Υπογράμμισε όμως, ότι οι συμπληρωματικοί προϋπολογισμοί σχετικά με τον Κοινοτικό Προϋπολογισμό του 2014 δεν έχουν κατατεθεί ακόμη από το Συμβούλιο Υπουργών της ΕΕ.
Οι εκπρόσωποι όλων των πολιτικών ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου δήλωσαν αιφνιδιασμένοι από το γεγονός και εξέφρασαν υπόνοιες ότι πρόκειται για τέχνασμα του Συμβουλίου Υπουργών της ΕΕ, προκειμένου να εγκριθούν «τμηματικά» οι συμπληρωματικοί προϋπολογισμοί της ΕΕ για το 2014.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!

TO MAKEΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ...ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΖΟΟΜ...
Με σπαρταριστές αποκαλύψεις για πολλά λαμόγια του δημοσίου βίου.. ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 | 16-10-2013

Σας δίνουμε όλη την εκπομπή σε βίντεο, διαρκείας διόμισι ωρών.. Αξιζει τον κόπο, έστω κι αποσπασματικά ,να απολαύσετε τη μπόχα που μας ζώνει...ώστε να μην έχετε αμφιβολία ...αν τα φάγαμε ΟΛΟΙ μαζί. Τα φάγανε οι μπάσταρδοι χωρίς ΕΜΑΣ! ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: