Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΖΩΪΑ ...ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΜΑΣ!


ΜΑΡΘΑ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ ..ΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΡΑΜΠΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΪΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ;

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΊΑ ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ… ΠΩΣ ΖΕΙ; …και το έχει ρίξει στο κυνήγι των μαγισσών; 

Πάντως τα φιλικά της μπλογκ την αποκαλούν σκέτα …φιλόζωη. 
“Η φιλόζωη Μάρθα Πουλτίδου, μέλος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν μουχλιασμένη τροφή η οποία προορίζεται για τα αδέσποτα σκυλιά που περιθάλπει ο Δήμος Αθηναίων στο καταφύγιο του στα Μέγαρα.H φιλόζωη είναι γνωστή για την έντονη δράση της για την υπεράσπιση των ζώων και έχει καταφύγει πολλές φορές στον εισαγγελέα για να σώσει ζώα που βασανίζονται στα χέρια των ιδιοκτητών τους.”
Αυτά γράφει δακρύβρεκτα ένα από εκείνα τα σάϊτς που την περιθάλπουν και η οποία μόλις βήξει, αυτά αναπαράγουν στο λεπτό το βήξιμο της μανδάμ και γίνεται χαμός…από απάνθρωπη φιλοζωϊα!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΖΩΪΑ...ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ;-ΤΙ ΝΟΜΟΙ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ... ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

file
Δικαιώματα των Ζώων και Παράπλευροι Διαχειριστικοί Μηχανισμοί

Ομιλία της προέδρου της Πανελλαδικης Φιλοζωϊκής-Περιβαλοντικης Ομοσπονδίας κ. Αναστασίας Μπακαλάκη στο πρόσφατο φιλοσοφικό διεθνές συνέδριο στην Αθήνα. 
Είναι βαθυστόχαστο και τέμνει πολλά κρίσιμα επίπεδα για τις σχέσεις ανθρώπων με τα άλλα ζωντα –συνταξιδιώτες μας στον πλανήτη αυτό. 
Το κείμενο είναι δύσπεπτο και θα χρειαστεί προσεκτική ανάγνωση ..άλλωστε απευθύνονταν σε στοχαστές φιλοσόφους ..
Ως γνωστόν η Ράμπο της φιλοζωϊας  κ. Μάρθα Πουλτίδου ενεργεί για λογαριασμό της εν λόγω Ομοσπονδίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: