Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ!

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΥΔΩΡΑ
Ευκαιρία για αλλαγές..αλλά!
Μπορεί...αν έχει κότσια να αλλάξει το σκηνικό!
΄


Εκανε χθες κάποιες δηλώσεις που μιλάνε για τα αυτονόητα , που εμείς τα προλαλούμε από καιρό!
Το ανόητο πολιτικό σύστημα ..για μια ακόμη φορά πελάγωσε .. Η σμπαραλιασμένη Ν.Δ. πρώτη έσπευσε να τον καταδικάσει και οι γνωστοί άφρονες του θλιβερού αυτού κομματικού συμπλέγματος , με τις τόσες αμαρτίες … ζήτησαν ακόμη και την αποπομπή του από το κόμμα…
Όχι δεν γελάνε εδώ! Κλαίμε… για την κενότητα κι ανεγκεφαλισμό υποκειμένων που κατά φαντασία ασκούν πολιτική.
Τους ξεγύμνωσε ο Πολύδωρας, κάθε άλλο παρά φίλος μας , αλλά ο άνθρωπος έδειξε για μια ακόμη φορά πως έχει πολιτικόν νου, σκέψη ρεαλιστική.
Είδαμε εκείνον τον τυχοδιώκτη Βενιζέλο, να ζητάει –βλακωδώς- την εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής και με τις μαλακίες του –πασίγνωστες---να επηρεάζει και τους άλλους μαλάκες της σκηνής με πρώτον αυτόν τον νεανία Τσίπρα, εβραϊκής καταγωγής, που επίσης αφρίζει με την Χ.Α… Ξέρετε για ποιό λόγο; Διότι οι Χρυσαυγίτες , εν μιά νυκτί με τον τσαμπουκά τους… εξαφάνισαν τις τρομοκρατικές ορδές των κουκουλοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα…

Οι απόψεις του Πολύδωρα είναι ρεαλιστικές κι ορθές…πολιτικά κρινόμενες! Όμως:
1-Δεν ξέρουμε αν είναι συμπεφωνημένες με τον Σαμαρά. Εμείς που έχουμε γνώση λεπτομερειών, λέμε πως ΟΧΙ, δεδομένου, ότι Σαμαράς –Πολύδωρας αυτή τη στιγμή δεν έχουν τις καλύτερες στιγμές στις σχέσεις τους…
2-Ο Πολύδωρας λειτούργησε αφ΄εαυτού… Βασικά ερεθισθείς από εκείνο το φρούτο που λέγεται Βορίδης (ένας κατσαπλιάς της Δεξιάς, ψαχνόμενος νεόθεν… και με τσεκούρια… και καθ΄όναρ προσβλέπων να κάνει μια χαψιά τον Σαμαρά , και να αναλάβει το τιμόνι της ηγεσίας της Ν.Δημοκρατίας..
Αυτή η λεπτομέρεια λάβωσε τον ψυχισμό του θερμοκέφαλου Βύρωνα και έτσι πέταξε το γάντι… με αποτέλεσμα ΣΗΜΕΡΑ όλα τα ΜΜΕ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ… να βοούν και με τις μαλακίες των γνωστών χαζών της δημοσιογραφίας… Ο Παπαδόπουλος του real .. ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΆΟΥ,..έδωσε ρέστα αθλιότητας δημοσιογραφικής όταν ρώτησε :
--Θα συνεργασθείτε και με την Χρυσή Αυγή;
Αν κι ο Πολύδωρας αιφνιδιάστηκε… απάντησε με μαγκιά πολιτική:
--Δε μίλησα για συνεργασία… Είπα απλά ότι είναι αναγκαίο όλες οι δυνάμεις κατά της ΤΡΟΙΚΑΣ..να συνομιλήσουν! Να Ενωθούν… Και βεβαίως η Χ.Α ως πολιτική δύναμη –600.000 κι αύριο 1.000.000 ψηφοφόρων της.. είναι αδιανόητον να αγνοηθεί… ΄Οσοι δε υποστηρίζουν το αντίθετο είναι εκτός τόπου και χρόνου…
Οι θέσεις του κ. Πολύδωρα είναι πολιτικά πεντακάθαρες! Κι ορθές!
Βγήκαν όμως στην πιάτσα οι κωλοσφουγγάριοι της Ν.Δ/. και τα υποτακτικά τους στη δημοσιογραφία κι άρχισαν να παραμιλάνε αναιδώς!
Συμπέρασμα: Ο ΒΥΡΩΝ χτύπησε πολιτικά ΕΥΣΤΟΧΑ!..
Στο χέρι του είναι.. ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.. Και το μπορεί … Μα έχουμε κάποιες επιφυλάξεις … Ναι μπορεί ΤΩΡΑ να σακατέψει τους καραγκιόζηδες Σαμαρά & Βενιζέλο…ΣΥΡΙΖΑ και να σηκώσει παντιέρα… και να ηγηθεί της ελληνικής Ελλάδας!
Για να γράψει την ιστορία … που τα αδέρφια του ονειρεύτηκαν!
Βύρωνα … Καλή η κίνησή σου… Εδώ έφτασε και η ορντινάτσα του Σαμαρά , κάποιου τύπου ,ονόματι Λαζαρίδης ..να σε κρίνει…Το μαλάκιον!
Εμ, πάρε φόρα και διέλυσε ΟΛΑ αυτά τα σούργελα .
Μπορείς Βύρωνα… Γράψε πια την νέα ιστορία της Ελλάδας!
Δεν έχεις να χάσεις τίποτε…αλλά μπορείς να κερδίσεις τα πάντα και προ παντός να δώσεις ανάσα στην Ελλάδα! Το μπορείς ΡΕ!
Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Δείτε και τη θέση της Χρυσής Αυγής, σε σχέση με τη δήλωση Πολύδαρα –Τον απορρίπτει κάθετα! Αμ και πράγματι εκφράζει πολιτικό σοβαρό λόγο:
Για το σήριαλ με τις δηλώσεις Πολύδωρα
Καμία συνεργασία δεν μπορεί να υπάρξει με το κόμμα που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων τοκογλύφων και οδηγεί την χώρα στην καταστροφή. Μοναδικός στόχος του σήριαλ είναι ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης: την ώρα που χιλιάδες Έλληνες αυτοκτονούν και 2 εκατομμύρια συμπολίτες μας είναι άνεργοι, είναι πολύ βολικό για την καταρρέουσα συγκυβέρνηση να απασχολεί τον κόσμο με ανοησίες.
_____________________________________________
ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ Η γνώση της δημοσιογραφίας , διευρύνει τους οριζοντές σας...
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ! ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙ …ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ...


Χορηγείται ..ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: