Κυριακή 28 Απριλίου 2013


ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: "ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ". ΨΕΛΝΟΥΝ "ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ" ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ


patriarxeio-antioxeias
Στην πιο δυναμική παρέμβαση του, από την μέρα της απαγωγής των δύο Μητροπολιτών, προχώρησε σήμερα ο Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης.
Απευθυνόμενος σε πρώτο πρόσωπο προς τη διεθνή κοινότητα κάνει λόγο για πόνο και συμφορά που έχει πλήξει ολόκληρο το λαό της Συρίας όχι μόνο εξαιτίας της απαγωγής αλλά και λόγω των γενικότερων συγκρούσεων στην περιοχή.

ΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕςΡΙΚΩΝ..ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.. Σε ανάλογοπεριστατικό οι Αμερικάνοι θα τα είχαν κάνει λίμπα;.. Μα είναι χώρα που προστατεύει όπου γης τους πολίτες της!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ... ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΥΠΕΞ: "ΕΘΑΨΑΝ" ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Συντάχθηκε απο τον/την Thrakiotis Στις . ΜΑΚΕΛΕΙΟ-
iereon-apagogi
Αντί να φέρουν τον κόσμο ανάποδα στο ΥΠΕΞ, αντί να διαδηλώσουν παγκοσμίως την απαγωγή των δύο ορθόδοξων ιεραρχών στη Συρία, κάνουν την πάπια.
Εάν οι απαχθέντες ιερείς ήταν καθολικοί, μέχρι και στρατιωτικό εκστρατευτικό σώμα θα είχε μεταβεί από τους Ιταλούς στη Συρία για την απελευθέρωση των ιερέων.
Εδώ το έχουν θάψει το θέμα. Αυτή είναι η ξεφτίλα μας.

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΛΙΒΕΡΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΡΟΝΙΩΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ



Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ: "ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΝΗΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ" ΑΠΑΝΤΗΣΗ- "ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕ" ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ


TOUURK-ELLAS
ΑΝΤΙ ΤΟ ΥΠΕΞ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΗΜΑΤΑ

ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ...

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ


Το απόλυτο κυβερνητικό μπάχαλο της τελευταίας εβδομάδας χτύπησε «συναγερμό» στο Μέγαρο Μαξίμου και ήδη ο πρωθυπουργός αλλάζει γραμμή, φέρνοντας πιο κοντά τον ανασχηματισμό...

στον οποίο σκεφτόταν να προχωρήσει τον Ιούνιο.

Η δημόσια αντιπαράθεση των «Αντώνηδων της ΔΗΜΑΡ» (Μανιτάκη και Ρουπακιώτη), ο αιφνιδιασμός Βρούτση με τροπολογία που κατήγγειλε δημόσια το ΠΑΣΟΚ, καθώς και η…..
ανταρσία της (επίσης ΔΗΜΑΡίτισας) Σκοπούλη, μέσα στο υπουργικό συμβούλιο, έπεισαν τον Αντώνη Σαμαρά ότι πρέπει να επιταχύνει τις εξελίξεις.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ...ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




Κυριότερες ειδήσεις

Ζωντανή κάλυψη

Δολοφονία 75χρονης από τον εγγονό της

Real.gr - ‎πριν από 1 ώρα‎
Ο 18χρονος εγγονός είναι ο «εμπνευστής», μεταξύ συνολικά πέντε δραστών, της ανθρωποκτονίας 75χρονης, την οποία σκότωσαν για 25 ευρώ. Πρόκειται για το ανατριχιαστικό έγκλημα που αποκαλύφθηκε στις 3-12-2012 στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και...

Ετοιμος για αξιοποίηση στελεχών πρώτης γραμμής

Έθνος - ‎πριν από 17 ώρες‎
Το «πράσινο φως» από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης αναμένει η Ιπποκράτους θεωρώντας ότι με την αυριανή ψήφιση του πολυνομοσχεδίου ανοίγει ένας νέος πολιτικός κύκλος για την τρικομματική κυβέρνηση.

Απαγχονισμένος βρέθηκε ο πρόεδρος των βιοτεχνών-εμπόρων ...

SKAI - ‎πριν από 2 ώρες‎
Απαγχονισμένος βρέθηκε στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία Βόλου αργά το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών-Εμπόρων αλλά και των Περιπτερούχων Μαγνησίας, Κώστας Κόγιας. Ο 70χρονος Κόγιας, αν και ...

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-0

Sport 24 - ‎πριν από 9 ώρες‎
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Αστέρας στον τελικό του Κυπέλλου, απόλυτα δίκαια αφού κέρδισε με 2-0 το φάντασμα του ΠΑΟΚ. "Δήμιος" του "Δικεφάλου" ο Ουσέρο που πέτυχε και τα δύο τέρματα. Tweet. Email; printIcon Print; Text imgPlus imgMinus ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: