Κυριακή 31 Μαρτίου 2013



ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ..ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ Ι

ΣΤΟΡΙΑ ΜΕ  ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ 

ΜΕΜΕΤΗΔΩΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

- Ομάδα Αλβανών διανοουμένων ξεκίνησε μια διαδικασία κατά της αναθεώρησης της ιστορίας που προωθείται υπό την εποπτεία του τουρκικού κράτους. 
- Η αναφορά υπογράφεται από το συγγραφέα Ισμαήλ Κανταρέ»

Αναφορά η οποία υπογράφεται από μεγάλο αριθμό Αλβανών διανοουμένων, μεταξύ των οποίων και ο διάσημος συγγραφέας Ισμαήλ Κανταρέ, εστάλη στους ηγέτες των δύο αλβανικών κρατών, Αλβανίας και Κοσσυφοπεδίου.

Ζητείται από τους αρχηγούς των δύο κρατών να ακυρώσουν το έργο της κοινής επιτροπής για την αναθεώρηση της Ιστορίας της Αλβανίας και προτείνουν  τους ιστορικούς να προβούν σε ανεξάρτητες επιστημονικές εργασίες, σύμφωνα με τις αρχές και τη μεθοδολογία της ιστορικής επιστήμης και όχι σύμφωνα με τα συμφέροντα και τις πολιτικές εντολές και διαθήκες της σημερινής κυβέρνησης της Τουρκίας.
______________________________________________

Η μειονότητα των σκοπιανών της Αλβανίας δεν παύει να διεκδικεί και να δικαιώνεται, οι ελληνικής καταγωγής αντιπρόσωποι στην αλβανική βουλή τι ρόλο βαράνε;


Μετά την ψήφιση του νόμου για αλλαγή της ονομασίας του δήμου Λικένας σε Πούστετς και την αποκατάσταση των σλαβικών τοπωνυμιών στην περιοχή,  που είχαν αλλαχθεί επί του αλβανικού κομμουνιστικού καθεστώτος το 1973, οι Σλάβοι της περιοχής Μάλα Πρέσπα,  διεκδικούν τώρα να 
αναγράφεται ως "Μακεντόνσκι" στις ληξιαρχικές πράξεις, για να μην χαθεί η ταυτότητά τους, όπως ισχυρίζονται.

Αυτό  αναγράφεται στο Balkan Web που φιλοξενεί άρθρο της εφημερίδας των Τιράνων «Gazeta Shqiptare» στο οποίο αναφέρεται το αίτημα του δημάρχου Έντμοντ Τεμέλκο που είναι και αρχηγός σλαβικού κόμματος της περιοχής.

Αμερικανικές και βρετανικές εκθέσεις προβλέπουν αναταραχές την περίοδο των αλβανικών βουλευτικών εκλογών

από την εκπομπή ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ.GR  του  ΑΡΤ FM  90,6

ΗΠΑ: Σκληρή πολιτική σύγκρουση στην Αλβανία πριν από τις εκλογές. Οι εθνοτικές διαιρέσεις κίνδυνος για τα δυτικά Βαλκάνια


Η Επιτροπή Σοφών τω Ηνωμένων Πολιτειών παρουσίασε στην Γερουσία των ΗΠΑ έκθεση σχετικά με την εκτίμηση των απειλών από περιοχές σε όλο τον κόσμο.
Εσωτερικές πολιτικές και εθνοτικές διαιρέσεις, θα αποτελούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων το 2013. Αυτή είναι η εκτίμηση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση που υποβάλλει στο Κογκρέσο. Η έκθεση παρουσιάστηκε από τον διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Τζέιμς Κλάπερ, κατά τη διάρκεια συζήτησης στην αρμόδια Επιτροπή της Γερουσίας.

ΡΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ..ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!



Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ 

ΙΘΑΚΗΣ ...ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ 

..ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΣ... ΣΦΑΛΙΑΡΗΣΕ 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ!..Δεν μας 

ενδιαφέρει σε ποια παράταξη 

ανήκει.. ο ίδιος, 

πάντως δηλώνει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!...
 

Κατά την τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της Αντιπολίτευσης Αλέξανδρου Ταφλαμπά ο Δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κσσσιανός, σηκώθηκε και χαστούκισε το Δημοτικό Σύμβουλο, επειδή όπως αναφέρει το patrastimes.gr φαίνεται δεν του άρεσαν τα λεγόμενα του. Τότε μπήκε ανάμεσα τους ο Δημοτικός Σύμβουλος Αθανάσιος Λιβιτσάνης και απόφευχθηκαν τα χειρότερα. Η πρόεδρος του ΔΣ Νίκη Παναγιωτοπούλου φώναξε ότι διακόπτει το ΔΣ, όμως αυτό διεκόπη μετά από την αποχώρηση των Συμβούλων της Αντιπολίτευσης και μερικών από την συμπολίτευση. Ο κ. Ταφλαμπάς δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο γεγονός! 

Δείτε το βίντεο...αν δεν το έχετε δει στα τελεβίζια:





ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr
---------------------------------

ΑΜΑΝ είναι ..ΑΡΒΥΛΑ; ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ..ΕΙΝΑΙ ΦΙΡΜΑ:

Κι είχαμε μια σκασίλα για τον αριστερίζοντα Σαλονικιό αυτόν ΚΛΟΟΥΝ!


Ποιό είναι το πραγματικό επίθετο του Αντώνη Κανάκη...

Τόσα χρόνια όλοι τον ξέρουμε με το επίθετο «Κανάκης», αλλά το...
πραγματικό του επίθετο είναι τελείως διαφορετικό, δεν έχει καμία σχέση με το επίθετο «Κανάκης».

Επέλεξε το «Κανάκης» όταν ασχολιόταν με το πειρατικό ραδιόφωνο. Ήταν σύνηθες εκείνη την εποχή οι ραδιοπειρατές να βγαίνουν στα ερτζιανά με ψεύτικα ονόματα. Αργότερα, όταν μπήκε στην τηλεόραση, το διατήρησε αφού όλοι τον ήξεραν ως «Κανάκη».

Σύμφωνα με το wikipedia το πραγματικό επίθετο του Κανάκη είναι Δούμας. Γιατί όχι Δουμάς; Θα ταίριαζε στα καραγκιοζλίκια του ...
Έτσι για να κανακευόμαστε με τους διασκεδαστές μας!,,που έχουν και πολιτική άποψη, αριστερίστικη α-λα Λαζόπουλου... Κούνια που τους κούναγε.. τα μπασταρδάκια, οι κλόουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: