Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ...ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΑΥΡΙΟ!


ΜΕΓΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!

ΕΠΑΝΑΦΕΡΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ!




Είμαστε μάλλον οι πρώτοι (από το 2004 και πιο πριν,) που θέσαμε το θέμα της ευθύνης του ψηφοφόρου.. ΄Εχουμε αναλύσει πλειστάκις το κεφάλαιο, αλλά οι σημερινές σκέψεις του εύστοχου  Γέρου σοφού, το φέρει ξανά στην επιφάνεια:
Ο Γέρος λέει κάθετα πως ο Έλλην είναι... πολιτικά ανώριμος, απαίδευτος και αγελαίος λαός!Αντίθετα δηλαδή από τα χαϊδευτικά  φληναφήματα που του απευθύνουν ΟΛΟΙ ανεξαίρετα οι τυχοδιωκτούντες πολιτικοί που θέλουν να τον κανακεύουν, και... ώριμο κι υπεύθυνο... τον ανεβοκατεβάζουν προκειμένου να τον κανακέψουν.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ: ΤΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;

Πιο κάτω στοχοποιείται μια μικρή εταιρία της περιφέρειας. Για τις γνωστές μεγάλες εταιρίες του κέντρου δεν γίνεται καμιά μνεία.Θα την κάνουμε όμως εμείς.
Το εμφιαλωμένο νερό, είναι μια αφορμή για να θησαυρίζουν κάποιοι, χωρίς πράγματι να προφέρουν σοβαρές υπηρεσίες στο μεγάλο κοινό, το οποίο στα τελευταία 30 χρόνια έχει πέσει με τα μούτρα στο να προμηθεύεται εμφιαλωμένο νερό. ..το  οποίο μέσα σε πλαστικές φιάλες, κι ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τον τρόπο φύλλαξής του.. υφίσταται σειράν αλλοιώσεων, επιβαρυντικών της υγείας. Από μελέτες που έγιναν , αναφέρεται πως το νερό της ΕΥΔΑΠ... είναι κατά πολύ πιο ανώτερο και υγιές από αυτό των εμφιαλωμένων... Εμείς πάντως εδώ κι ένα χρόνο δεν αγοράζουμε εμφιαλωμένο... άλλωστε και προ της επέλασης του εμπορευματικού αυτού νερού, που έφτασε η φιάλη να πωλείται και έως 1 εύρω... ΟΛΟΙ μας πίναμε νερό της ΕΥΔΑΠ και νιώθαμε ασφαλείς...Έτσι δεν είναι; Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο ... μια και το αγαθό αυτό της ελληνικής φύσης θα περάσει σε ιδιωτικά χέρια...
Ανάκληση εμφιαλωμένων νερών
Σε ανάκληση παρτίδας εμφιαλωμένων νερών προχώρησε ο Ε.Φ.Ε.Τ. αφού διαπίστωσε την ύπαρξη μη ασφαλούς προϊόντος – φυσικού μεταλλικού νερού – στο οποίο ανιχνεύθηκε το βακτήριο Pseudomonas Aeruginosa (πυοκυανική ψευδομονάδα), στo πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων που αφορά στον έλεγχο των εμφιαλωμένων νερών σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Με ηθικό αυτουργό τον καταγέλαστο και συνυπεύθυνο των Μνημονίων Ευαγγ. Βενιζέλο. Χθες ο Τύπος αυτός , δημοκράταρος με πατέντα ζήτησε να ληφθούν μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής! Επειδή μέτρα δεν μπορούν να ληφθούν, ούτε νομικά ούτε άλλα θεσμικά, όπως το ομολόγησε, έστειλε το μπαλάκι στις ...κοινωνικές ομάδες που πρέπει αυτές να αντιμετωπίσουν ... τη Χρυσή Αυγή... Δηλαδή ο αληταράς και τυχοδιώκτης αυτός στρέφει έλληνες πολίτες εναντίον  άλλων.. που πρέπει να τους απομονώσουν ...διότι αλλιώς κινδυνεύει η...δημοκρατία!Ποια όμως η δημοκρατία των Λαμόγιων ή η δικιά του του...μαζί τα φάγαμε; ... Κι ο αληταράς ξεδιάντροπα εξακολουθεί να είναι ελεύθερος! Χάρις στην ανοχή του ελληνικού λαού που ακόμη δεν τον μπουζούριασε!
Θα υπάρξει μέγα θέατρο επ΄αυτού..περιμένετε!

Έκρηξη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Ασπροπύργου. Βίντεο
Έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα στο κτίριο των γραφείων της Χρυσής Αυγής Ασπροπύργου. Η έκρηξη που προκλήθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο 17ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών -- Κορίνθου άφησε πίσω της σοβαρές υλικές ζημιές στα γύρω κτίρια

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ


Το 56% των Ελλήνων συμφωνεί με την ευθανασία

Το 56% των Ελλήνων συμφωνεί με την ευθανασία
Το 56% των Ελλήνων συμφωνεί με την ευθανασία. Το χαμηλότερο ποσοστό έναντι των υπόλοιπων Ευρωπαίων έχουν οι Έλληνες αναφορικά με τη θετική αντιμετώπιση της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας, δηλαδή της ευθανασίας. Βέβαια περισσότεροι από τους μισούς απάντησαν θετικά στο ερώτημα.

ΑΓΡΙΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ


ΠAΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ  Κρύο, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι για σήμερα 

 
Κρύο, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι για σήμερα Τρίτη 4 Δεκεμβρίου
Για σήμερα Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, θα κυμανθεί από -1 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 15 στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: