Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ...


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ 

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΠΛΟΓΚΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ 

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ , ΔΙΟΤΙ 

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ... ΤΡΙΤΟΝ!

Αυτή τη στιγμή έχει συλληφθεί δημοσιογράφος και γνωστός  blogger, διότι στην ιστοσελίδα του ανώνυμος ανέγραψε σχόλιο μη αρεστό προς τρίτον!
Ο Δημοσιογράφος ειναι ο συνεργατης μας ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα  www.indobserver.blogspot.gr 
Tου φορέσανε χιεροπέδες... και τώρα αυτή τη στιγμή αναμένει να τον μεταφέρουν στο Αυτόφορο!
Σημειώνουμε πως είναι η πρώτη φορά που συλλαμβ΄λανενται blogger που συλλαμβάνεται με συνοπτικές διαδικάσίες  και σιδεροδέσμιος οδηγείται στο δικαστήριο   για ..σχόλιο ανωνύμου.
Τό θέμα άπτεται των νέων συνθηκών που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση  για τη φίμωση και κατατρομοκράτηση του Τύπου... Αξίζει δε να αναφερθεί ο εν λόγω μπλογκερ στο επίμαχο δημοσίευμα  έψεγε τους κουκουλοφόρους ανωνύμως  σχολιαστές και τους αποκαλούσε ..ψυχασθενείς.Παρά ταύτα αυτή τη στιγμή οδηγείται με χειροπέδες ..
Ας το έχουν υπόψη τους οι μπλογκερς που επιτρέπουν κουκουλοφόροι, ανώνυμοι να δημοσιεύουν ...τάχα μου ελευθερότυπα...τις κοτσάνες τους...

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ : Ο Μάκης Βραχιολίδης, είναι συνεργάτης μας, και μαχητικός δημοσιογράφος. Τελευταία δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τον Σαμαρά και τον Στουρνάρα.
Είναι ακόμη βασικό στ'έλεχος της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, σχολιαστής στην εκπομπή Μακελειό,  ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΕΡ ΣΤΗΝ ΟΜΏΝΥΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ,διευθυντής της ιστορικότερης εφημερίδας της περιφέρειας Αττικής   ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, ..Μ΄άλλα λόγια δεν έχουμε να κάνουμε με έναν τυχαίο ρεπόρτερ. Είναι φανερό πως ύστερα από τις θεατρικές  συλλήψεις Βαξεβάνη, Σπύρου, Καρατζαφέρη, έρχεται και η σειρά του Βραχιολίδη... για σχόλιο που έγραψε στο μπλογκ του κάποιος ανώνυμος! Είναι σαφές ότι του την είχαν στημένη και μέσα στα πλαίσια της κυβερνητικής χουντικής τακτικής... γενικής τρομοκρατίας κατά δημοσιογράφων και μπλογκερς!..   

ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΉΔΗ ΤΟ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" , του οποίου επίσης  είναι βασικό στέλεχος ο συλληφθείς γράφει τα εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια: