Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Μας ρωτάνε: Ποιόν να ψηφίσουμε στις εκλογές ;
Απαντάμε ευθέως:
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!
Τι υποστηρίζει ο τακτικός αρθρογράφος της ιστοσελίδας μας, ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ :

**Οι αριστερές και «προοδευτικές» κατά φαντασία δυνάμεις , ενώ είχαν την ευκαιρία στις 6.5.12 να κυβερνήσουν, λάκισαν διότι απλά δεν είχαν κανένα πρόγραμμα.!! Μωσαϊκό ασυναρτησιών είναι όλοι τους.!!

**Για ΠΑΣΟΚ δεν μπορούμε να μιλάμε.. Τερμάτισε υπό το βάρος των πολλαπλών εγκλημάτων του. Θλιβερός ο Βενιζέλος. Χτυπιέται σαν τη μύγα μέσα στο γάλα, μπας και πείσει...

**Για Καμένο δεν μπορεί να γίνει σοβαρός λόγος. Είναι καμένος από χέρι. Ευκαιριακός, οπορτουνιστής, πάμπλουτος από τη λαμογιά του Χρηματιστηρίου και χωμένος μέχρι τα μπούνια στο μαγκανοπήγαδο της Ν.Δ που έσερνε για δεκάδες χρόνια χωρίς ποτέ να συγκινηθεί και να επαναστατήσει τότε που έπρεπε. Πώς να εμπιστευθείς έναν τέτοιο τυχοδιώκτη που τίποτε δεν έκανε στη ζωή του;

**Αντ.Σαμαράς. ο βουτυρομπεμπές που αστοχεί μόνιμα . Φτερό στον άνεμο, αφού αποψίλωσε τη Ν.Δ... ως κοτσαβάκιον της Τρούμπας, τώρα επιχειρεί επανασύνδεση με όσους έδιωξε . Ήταν κατά του μνημονίου ..υπέγραψε με τα δυό του χέρια υπέρ και τώρα εμφανίζεται ...πολέμιός του. Κι όμως αν είχε μπατζάκια θα είχαμε ξεμπερδέψει και με Παπαδήμιο και δανειστές! Το τραίνο χάθηκε δια παντός για το Καλαματιανό αυτό τσιμπούρι της πολιτικής μας. Χώρια που είναι κλασσικός τσιρλιάρης ...

**Για Κουβέλη δεν τίθεται θέμα. Τρελαίνεται να μιλάει ο λαπάς δικηγόρος, για τις «προοδευτικές αριστερές δυνάμεις» , (αλήθεια θα μας εξηγήσει ποτέ κάποιος τι είναι αυτό το φούμαρο...αριστερά;) όταν ΠΟΤΕ στη ζωή του δεν γεννοβόλησε έστω και μια προοδευτική, γόνιμη, χρηστική, ιδέα για τον τόπο. Πείτε του να σας δείξει μία! Είναι μια απλή ορντινάτσα .. Χώρια που προκαλεί τον ελληνικό λαό, βάζοντας στα ψηφοδέλτια του κομματιδίου του, τη θλιβερή εκείνη Ρεπούση , που εμφάνισε το ξεκληρισμό του ελληνισμού τη Σμύρνης ...ως έναν απλό συνωστισμό!

** Για ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή.. Κάτι τρέχει στα γύφτικα .Ζουν στους δικούς τους νεφελώδεις κόσμους. Απαραίτητοι όμως στη Βουλή...ως ατραξιόν!

**Και φθάνουμε στο Γ.Καρατζαφέρη. Ναι θα τον υπερψηφίσουμε !΄Όχι, δεν μας ήρθε έτσι ξαφνικά. Εξηγούμαστε:

Αυτή τη στιγμή το προεκλογικό πολιτικό σκηνικό εμφανίζει εικόνα χαλκομανίας. Η ασυναρτησία είναι άνευ ορίων, οι δε πρωταγωνιστές της πολιτικής σκηνής ενθυμίζουν κλόουν σε τσίρκο.
Κανείς δε ξέρει τι λέει, πότε το λέει και γιατί το λέει. Φυσικά θα είναι αφελές να μιλήσει κανείς για τα ανύπαρκτα προγράμματα των κομμάτων.
Το έθνος βαδίζει ακυβέρνητο, χωρίς ελπίδα και υπό συνεχή βομβαρδισμό απειλών από μέρους των νταβατζήδων της δύσης και δανειστών μας συνεπικουρούμενοι και από τους εγχώριους τυχοδιώκτες πράκτορές τους.

Δεν υπάρχουν διλλήματα για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Τα περί δραχμής ή ευρώ, το μένουμε ή φεύγουμε από την Ευρώπη είναι χονδροειδή παραμύθια για χαχόλους.
Και φτάσαμε αυτή τη στιγμή ,σύμπας ο λαός να είναι απόλυτα ξεχαρβαλωμένος , ζώντας τον εφιάλτη, μιας άπατης θολούρας και μιας καλοδουλεμένης γενικής σύγχυσης!
Το αποτέλεσμα της 6ης Μαϊου ανατάραξε τα ύδατα κι έδειξε δρόμους...Μια ανάσα να υπάρξει, επί τέλους, αριστερή κυβέρνηση εξαερίστηκε στις πρώτες μέρες. Οι εκλεγείσες πολιτικές δυνάμεις, παντελώς ανεύθυνες, δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος του λαϊκού μηνύματος με αποτέλεσμα να ασκούνται σε θλιβερές παιδιές! Το μέγα ατύχημα υπήρξε το ΣΥΡΙΖΑ που πιάστηκε στα πράσα... τελικά να μην έχει ούτε όραμα, ούτε πρόγραμμα, ούτε φυσικά περίμενε τέτοιο αποτέλεσμα ευνοϊκό γι αυτό. Η προηγούμενη καταγωγή του –κόμμα διαμαρτυρίας και κουκουλοφόρου δράσης- ήταν εμπεδωμένη σε όλα τα στελέχη του, που προσδοκούσαν το πολύ έναν ρολάκο κομπάρσου, στα υψίπεδα της βουλής... όπως άλλωστε το είχαν, χρονίως, συνηθίσει. Δεν περίμεναν αυτή την πρωτιά... από τελευταία τρύπα της φλογέρας να αναδειχθούν σε ρυθμιστές της πολιτικής μας ζωής. Ούτε κι αυτή τη στιγμή το έχουν ακόμη χωνέψει γι αυτό και συμπεριφέρονται όπως συμπεριφέρονται, παραδαλά. Γι αυτό και οι δημοσκοπήσεις, σήμερα, αναβιβάζουν τους συνειδητά ψηφοφόρους του στο 4%, ενώ οι λοιποί έως το 17% είναι τσόντα , λαθρομετανάστες...από άλλους χώρους!
Ο Μέγας νικητής της 6ης Μαϊου ήταν ο Τσίπρας.
Ο Μέγας –απρόοπτα –ηττημένος ο Καρατζαφέρης!

Μας έκανε εντύπωση και προσπαθούμε όλο αυτόν τον καιρό να καταλάβουμε. Θα έχετε προφανώς προσέξει την παντελή εξαφάνισή του από τα Μ.Μ.Ε , σαν να μην υπήρξε ποτέ ΛΑΟΣ! Πρωτοφανές για μας που δημοσιογραφικά υπηρετούμε την πολιτική επί μισόν και πλέον αιώνος., όταν μάλιστα ζήσαμε και διακονήσαμε το θλιβερό 1965 της αποστασίας...με πρωταγωνιστή τον Κ.Μητσοτάκη. Και να μη θυμηθώ την καραμπινάτη αποστασία βουλευτών του ΛΑΟΣ που μεταπήδησαν ξάφνου (;) στη Ν.Δ!
Κάποιο λάκκο έχει η φάβα στην περίπτωση Καρατζαφέρη. Ο ίδιος μπροστά στη πρωτοφανή αυτή ισοπέδωση του κόμματός του, λειτουργώντας αδόκιμα ...& συναισθηματικά εξέπεμψε αδικαιολόγητη οργή σε όσους δεν τον ψήφισαν. Ατόπημα. Με τον καιρό άρχισε να ξεφουρνίζει τη θεωρία πως η «ήττα του ήταν δάκτυλος Αμερικανικός. Αληθοφανές έως και αληθές, αλλά απουσία αποδεικτικών, όλα είναι έπαια πτερόεντα.

Αλλού στεκόμαστε εμείς. Στις ιδέες και τις γόνιμες πολιτικές προτάσεις που εκπέμπει ο Καρατζαφέρης.Το τονίζουμε: Δεν έχουμε μεταδεί πολιτικό άνδρα με τόσες πολλές και μεστές κι εφικτά πραγματοποιήσιμες ιδέες για την πατρίδα, για το λαό. Κανένα άλλο κόμμα δεν κατεβάζει ιδέες . ΄Ολοι είναι κονσερβαρισμένοι σε μία από τα αυτά! Γραμμένα-τα προγράμματά τους-στο γόνατο και την τελευταία στιγμή...

Κανένα όραμα, καμιά πρακτική ιδέα! Η αδειοσύνη στο απόλυτο και χρονίως ασφαλώς!
Νουν έχετε και παρατηρητικότητα περίσσια. Βάλτε όλους κάτω , συγκρίνατε, και θα δείτε την απόλυτη γύμνια τους.
Αυτός είναι και ο λόγος που ξάφνου μας... κατέβηκε να δηλώσουμε κάθετα ότι ΝΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ! Δεν έχουμε καμιά σχέση με το ΛΑΟΣ , δεν το ψηφίσαμε ποτέ , απλή δημοσιογραφική συναδελφική γνωριμία έχουμε . Τόσο στη σελίδα αυτή όσο και σε άλλες ιντερνετικές που διακονούμε δεν θα βρείτε μια καλολογία υπέρ Καρατζαφέρη.Αντίθετα μάλιστα ..

Τα περί ακραίου δεξιού κόμματος-ταμπελίτσα που του κόλλησαν οι επαγγελματίες ταμπελοποιοί της αριστεράς, ασφαλώς και δεν είναι σοβαρά. Γιατί είναι ακραίο το ΛΑΟΣ; Βρείτε μια ακραία θέση ή πράξη του και αντιπαραβάλλετε τις υποτιθέμενες ακρότητες του κόμματος αυτού με εκείνες του κουκουλοφόρου ΣΥΡΙΖΑ ή του παλαιολιθικού ΚΚΕ που με εκπορθητικό κλοιό τη συμμορία ΠΑΜΕ καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους... Και λένε, αυτοί οι κατσαπλιάδες, τον Καρατζαφέρη ακραίο! Βρείτε μια ακρότητά του κι εμείς εδώ είμαστε. Μόνο γόνιμες προτάσεις εμείς βλέπουμε.(π.χ. Η υιοθέτηση της ευρωδραχμής στο εσωτερικό της χώρας, μοιάζει με καλή πρόταση... και είναι εφικτή. Ακόμη, αν κάθε σπίτι στην επαρχία βάλει μια κατσίκα , δυνατόν να πάψουμε κάποτε να ταϊζουμε τους θρασείς Ολλανδούς για το γάλα που εισάγουμε... Ή και την προσπάθειά του για ουσιαστική συνεργασία με τη Ρωσία.. ..που μισούν θανάσιμα οι Αμερικανοί... Έχει πολλά τέτοια στο πρόγραμμά του ο Καρατζαφέρης ,ενώ οι άλλοι κονταρομάχοι μουγκρίζουν άναρθρα, βέβαιοι ότι απευθύνονται σε άσκεπτους!

Να γιατί σήμερα αποφασίσαμε την υπερψήφιση του Καρατζαφέρη! Το τοπίο πολιτικά είναι παντέρημο... στα χέρια κάποιων κλόουν ενός θιάσου ηθοποιών που παραμιλάει.
Δείτε τους, ζυγιάστε τους . Διαβάστε τα δήθεν προγράμματά τους.
Συγκρίνατε... και θα καταλάβαιτε.
Δεν έχουμε δικαίωμα να σας υποδείξουμε τι θα ψηφίσετε. Σας λέμε απλά και κάθετα το τι εμείς και οι φίλοι μας θα υπέρ-ψηφίσουμε:Καρατζαφέρη..μονοκούκι!

Άλλωστε σήμερα πλέον, ευτυχώς, οι ιδεολογίες κατέρρευσαν. Ισοπεδώθηκαν και αλλοίμονο σε κείνους που τις ακολούθησαν . Να μην ξεχνάτε δε πως οι ιδεολογίες (κομμουνισμός, σοσιαλισμός, κ.λπ) είναι κατασκευάσματα ανθρώπων που όμως φτάσαμε στην κατάντια οι ιδεολογίες αυτές να χάβουν ανθρώπους-οπαδούς. Δηλαδή το ιδεόγραμμα να τρώει τον δημιουργό του! Και ... σπέρνουν στο διάβα τους αίμα και ατέλειωτη πίκρα!

Η θεωρία μου, λίγο ή πολύ είναι γνωστή: «Η ευτυχία των λαών ποτέ δεν προήλθε από πολιτικές-κομματικές ιδεοληψίες, παρά μόνο από φωτισμένους ηγέτες, είτε αυτοί ήσαν δημοκρατικοί, είτε ηγεμόνες, αυτοκράτορες, βασιλιάδες ή και δικτάκτορες ακόμη. Η ανθρωπότητα πορεύτηκε, ευτύχησε μόνον χάρις σε φωτισμένα μυαλά!΄Όχι από κομματικές ιδεολογίες»
Συνεπώς αρθείτε στο ύψος του νιονιού που σας προίκισε η φύση ,οι Θεοί, ή ο θεός!
Κοσκινίστε τα πάντα κι αλλάξτε ρότα!
Η πενία, η ένδεια των πολιτικών της σημερινής σκηνής, δεν είναι μόνο αβάσταχτα τυχοδιωκτική, ερασιτεχνική αλλά και βαθέως εγκληματική .

Φθάσαμε εδώ, εξ αιτίας ανεγκεφαλισμού συγκεκριμένων πολιτικών, που φυσικά δεν θα τη σκαπουλάρουν αύριο! Και φυσικά δεν μπορεί να είναι –αύριο –άμοιρος ευθυνών ο ψηφοδότης .. θα πάψει να είναι κουκουλοφόρος κι ανώνυμος... Το αν δεν υπάρχουν σήμερα πια εκλογικά βιβλιάρια, ακόμη και η μη υποχρέωση ψήφου (αντισυνταγματικό το παραμύθιον περί υποχρέωσης ψήφου) οφείλεται σε δικές μου επεμβάσεις...Ευελπιστώ να μη σύρω στα δικαστήρια τα εκκατομμυρια εκείνων που ψηφίζουν άσκεπτα και μας κουβαλάνε εδώ, μπουμπούκια τύπου Γεωργάκη Παπανδρέου κ.α.

Ο ψηφοφόρος έχει ευθύνη –επώνυμη-για τους κυβερνήτες που εκλέγει.Και στο μέλλον ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ως συνεπεύθυνος. Οι στρατειές των δημοσίων υπαλλήλων που διόρισαν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. δεν θα παραμένουν ες αεί στο απυρόβλητο. Το τάζω ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΊΣΤΕ ΤΟ βέβαιο –από τώρα , Πως ΈΤΣΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΊ! Αύριο!

Όσοι δε εψήφισαν στις 6.5.12 , 13% ΠΑΣΟΚ και ΝΔ 19% προέρχονται από το ευγενές εκείνο είδος διπόδων ψηφοφόρων....που «τα φάγανε μαζί!» Συνεπώς θα τα πούμε την 17η Ιουνίου... Θα δούμε ποια όρνεα –οπαδοί που αγνοούν το δράμα της σημερινής Ελλάδας κι επιμένουν με την ψήφο τους να στηρίζουν κοινούς , ξεδιάντροπους εγκληματίες!

Ό,τι καταλάβατε! Εμείς ψηφίζουμε ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ , διότι μέσα στην απέραντη πολιτική καταχνιά κι ασυναρτησία, αποτελεί τη μόνη συγκροτημένη πολιτική ελπίδα. Και βέβαια έχει και τα πλην του ο άνθρωπος, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
αλλά είναι πολύ λιγότερα των άλλων θλιβερών , παντάπασι καραγκιοζοπαικτών!

Ξέρω ότι ρισκάρω . Είναι η πρώτη φορά στην πολύχρονη δημοσιογραφική μου πορεία που προβαίνω σε τέτοιο διάβημα. Το κάνω σαν ύστατη προσπάθεια να δεις το πολιτικό γίγνεσθαι, ..όσο μπορείς πιο ρεαλιστικά... Φθάσαμε στο ΑΜΗΝ με δική μας επιλογή!
Αν συνεχίσουμε τον παλαιοκομματικό χαβά μας ... τερματίσαμε.. ανεπιστρεπτί!
Αυτό θέλω να προλάβω , δείχνοντας Καρατζαφέρη! Δεν είναι ο τέλειος, έχει όμως περισσότερα εχέγγυα πολιτικής σοβαρότητας. Κατά την κρίση μου. Θα μπορούσα να σας υποδείξω Τσίπρα, άνετα μια και δεν έχω κάλλους κομματικούς στον εγκέφαλο ..μα δεν μου βγαίνει ... αν και είμαι βέβαιος πως αύριο –αν εκλεγεί- θα δείτε τις κωλοτούμπες που θα κάνει συμβιβαστικά., υποτακτικά στα κελεύσματα της Ευρωαμερικάνικης μαφίας των Τραπεζιτών!

ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΟΤΙΕΣ!
Καρατζαφερης ..ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ!

Τίποτε άλλο. Ό,τι καταλάβαμε ...αμφότεροι! Το έθνος πλέον βρίσκεται σε γενική παράκρουση!

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
Πρόεδρος Εταιρίας Δημοσιογραφικών Μελετών


Δεν υπάρχουν σχόλια: