Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011



ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;
Το αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα του(www.ellinofreneia.net) ο γνωστός ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΗΣ Θύμιο Καλαμούκης... από τον περασμένο  Σεπτέμβρη ακόμη  κι εμείς τώρα το ανακαλύψαμε.. Και βεβαίως η δημοσιοποίηση- αναφορά  σε παρελθόντα "εγκλήματα" είναι κολάσιμος κατά τον νόμο.. Χώρια που ο Βενιζέλος μερίμνησε τη μουντζούρα αυτή των νεανικών του χρόνων να την "απαλείψει"...
Ωστόσο ο Βανιζέλος α) διαχειρίζεται τις δικές μας ζωές  και β) η μαρτυρία του συμφοιτητού του  (θα υπάρχουν κι άλλοι  συμφοιτητές  τους και πιθανόν οι εφημερίδες της Σαλονίκης να έχουν καταγεγραμμένο το περιστατικό ) κι άρα αυτά δεν μπορούν  ισοβίως να μένουν εν κρυπτώ...Δείτε τι αφηγείται ο ταλαντούχος Θύμιος Καλαμούκης και δεν φαίνεται να είναι η καταγγελία  ένα από τα χαριτωμένα αστεία του:

Σπάω τη σιωπή μου. 14/09/11
Τον Βαγγέλη τον Βενιζέλο, τον ξέρω από τα φοιτητικά μας χρόνια, στη Θεσσαλονίκη. Ανήκαμε στην ίδια φοιτητική παράταξη. Στην  «Προοδευτική Παράταξη Νέων, Σαρλ Ντε Γκόλ». Μετά το πανεπιστήμιο χαθήκαμε. Τον ξαναβρήκα μια μέρα, τυχαία,όταν είχε βγει από την φυλακή. 
Είχε συλληφθεί, στο τέταρτο έτος, γιατί είχε στήσει έναν παράνομο μηχανισμό, με μικρόφωνα και μικροκάμερες, προκειμένου να κλέβει, τα θέματα και να γράφει άριστα σε κάποιες εξετάσεις, του πανεπιστημίου. Επίσης με ένα δεύτερο κύκλωμα πουλούσε τα  θέματα.  Ήταν αρκετά δραστήριος.
Θεωρήθηκε ο εγκέφαλος του φοιτητικού κυκλώματος και οδηγήθηκε για 1,5 χρόνο στον Κορυδαλλό.
Η συνέχεια στην Ελληνοφρένεια...; 
http://www.ellinofreneia.net/details.php?id=578
ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: www.hellasnews-agency.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: