Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

OI ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
Η FRAΟW MERKEL.. βαδίζει στην ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΟΠΑΪΚΗΣ ΖΩΝΗΣ!
ΣΤΟ 4ο ΡΑΙΧ!... που εξελίσσεται...ΗΔΗ!
Βρε Πάτερ-Δήμο... -επειδή ξέρεις- Φύγε τώρα από το ΕΥΡΩ! ΤΩΡΑ..πριν  μας διώξει η πουτανέσκα ΄Αγγελα..της Αλλεμάνιας!
Το Ευρώ, αυτή τη στιγμή πέθανε! 


Κι ας το καταλάβουν οι γύφτοι της Ελλαδικής πολιτικής.. Δεν θα το καταλάβουν διότι είναι μικρόνοες ενδοτικοί, συμβιβαστικοί , συνεναιτικοί, ..φρόνιμοι...και ΦΑΙΔΡΟΤΑΤΟΙ! Και κυρίως προγραμματισμένοι! και ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!
Μέρκελ και οι Καραγκιόζηδες που την συνοδεύουν... και που αναστήθηκαν από τις στάχτες.. με τη βοήθεια-ΗΠΑ και ευρωπαϊκών λαών... (Η Ελλάδα μάλιστα τους χάρισε -λόγω μαλάκυνσης των πολιτικών της...- και τις κλεψιές και δολοφονίες που διέπραξε ο Γερμανικός λαός ( Ναί ...ας μην κοροϊδεόμαστε... Σύμπας ο Γερμανικός έχει ευθύνη για τα εγκλήματά του κατά της ανθρωπότητας και ειδικά προς την Ελλάδα!.. Κι ας μην τους ξεχωρίζουμε τάχα ..ευγενικά από τους Χιτλερικούς!!!
Διότι πάντα αυτός ο λαός των απολίτιστων ΟΥΝΩΝ..ΓΟΤΘΩΝ.... ήταν επιθετικός προς την ΕΥΡΩΠΗ!

 Άρπαγας... Γούσταρε την αρπαγή... της περιουσίας του διπλανού του!
ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ήτραν και θα είναι  ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!..κατά την ιστορία! Τι θα μας πει η καριόλα του Βερολίνου Μέρκελ; Δείτε τι γράφουν άλλοι:

Σχεδιάζουν το τέλος των εθνικών κυβερνήσεων.. 

Το τέλος του συμφώνου σταθερότητας προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόιμπλε. 'Εκανε λόγο για δημιουργία "νέας μορφής διακυβέρνησης" για να σωθεί η ευρωζώνη
ε

ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ> Κι όμως ο φαιδρός, πτωχός... κι απόλυτα πενιχρός Σαμαράς (με τέτοιο όνομα σαμαρίσιο πως να τσουλήσει ο ατυχής;..Σαμάρι θα είναι αλλά όχι ο ΚΥΡ-ΜΕΝΤΙΟΣ μας!; ..O αποφασιστικός γαηδαράκος!

Κι όμως λέμε.. πως ΤΩΡΑ θα μπορούσε να ανατρέψει την ιστορία!.. Να καταγγείλει την Χιτλερική τακτική της ΜΕΡΚΕΛ...Να περισώσει ό,τι μπορεί για το ΕΥΡΩ... ΄Η να φυγαδεύσει την Ελλάδα από το καλαμπούρι του ΕΥΡΩ... και να στείλει άπαντες εις τον ΔΙΑΟΛΟ! Δεν το μπορεί... Διότι ο μαλάκας Σαμαράς ,  δηλώνει συνετός! Για το δότο τσιράκι πρωθυπουργό μας...Παπα-Δήμο,  τι να πούμε... Θα συνεχίσει να είναι μαριονέτα... των αφεντικών του... που μας τον επέβαλαν... δια Σαμαρά, Παπανδρέου, και της τελευταλίας τρύπας της φλογέρας ..του ψαχνόμενου... Γιώργη Καρατζαφέρη.. Μια ιστορία Κυβέρνησης-τραχανά..δηλαδή! 
Δηλαδή τι περιμένει ο μαλάκας Σαμαράς... ; Να μας διώξουν από το ΕΥΡΩ;; (όταν θα έχουν βολέψει τα ΣΥΝ και Τα ΠΛΗΝ τους;  
ΟΙ ώρες είναι ιστορικές... Δυστυχώς οι ασκούντες την πολιτική στη Ελλάδα...είναι τόσο μικροί κι αδαείς... που παραλύει ολάκερο το Έθνος!
Η Ελλάδα δεν είχε ανάγκη από κανένα τραυματικό-πούστη πολιτικο!.Προσδοκούσε εν τούτοις από τα φυτωειδή που ασκούν πολιτική.. μια -επί τέλους- ΑΝΤΡΙΚΙΑ -στάση!Κι αυτή δεν υπάρχει από κανένα από τους 300 της Βουλής!
Οι πάντες εκ της πολιτικής παραμιλούν και λένε άρες-μάρες ..κουκουνάρες...
Και η μανδάμ  Μέρκελ... θα επιβάλλει στην Ευρώπη, αυτό που επιτάσσει το αρρωστημένο-χρονίως αντιευρωπαϊκό- μυαλό των Γερμανών -Ναζί  που ζουν και βασιλεύουν ΚΑΙ ΤΩΡΑ στη Γερμανία!
Η Ευρωπαϊκή Ένωση διαλύεται.. 
ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ! .Οι υποβαθμισμένοι νοητικά πολιτικοί της Ευρωπαϊκής  Ένωσης , δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις.. που έχει δρομολογήσει το γερμανικό UBER ALLES. της Μέρκελ!..  

Δεν υπάρχουν σχόλια: