Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011


ΕΙΝΑΙ...ΑΣΤΕΙΟ ΕΩΣ


 ΤΡΑΓΙΚΟ ...
Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ 
ΕΛΛΗΝ 
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ .. 
ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ 
ΓΑΛΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΟ-
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..


ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΘΑΨΑΝ ΣΤΑ 1922;


Γα ποιούς φίλους μπορεί μιλάμε.. όταν έχουμε 
σταθερά επί έναν αιώνα Χαζούς-λαπάδες ηγέτες(εξαιρούμε  ελαφρά τον Ελ. Βενιζέλο...)..ελαφρά λέμε ...


Τι μπορεί να περιμένει κανείς από το μπάσταρδάκι Jeffry;..Του και Απάτριδος;.. Τι; ΡΕ Κωλοπασόκοι που τον εκλέξατε; ΜΠΙΝΕΔΕΣ! Δείτε>


"Δεν πρόλαβε ο Παπανδρέου να ψηφίσει με τους 153 λακέδες-δοσίλογους βουλευτές του, το Πολυνομοσχέδιο και ο Σαρκοζί δήλωσε ότι"η Ελλάδα θα χρειαστεί να δώσει νέες εγυήσεις"!!
Γερμανία και Γαλλία ..τσακώνονται για το πώς θα κουρέψουν το ελληνικό χρέος και προκειμένου να σωθούν αυτές, κατασπαράσσουν την Ελλάδα.
Ο εθνοπροδότης Παπανδρέου, πειθήνιος και υπόδουλος όπως πάντα, ετοιμάζεται να δώσει τα τελευταία κπομμάτια της χώρας στις ύαινες της Ευρώπης!
Περιμένετε να δείτε τι μας περιμένει με την ...7η δόση!!!
Η σφαγή της σφαγής, που θα μετατρέψει την Ελλάδα (από...Δανία του νότου) σε Σομαλία!!!



Συνέχεια> www.indobserver.blogspot.com


ΣΧΟΛΙΟ Η.Ν.Α... Κι άλλο σχόλιο θέλετε;... Το λέει ο τίτλος μας! Έχουμε να κάνουμε με παρακρουστικά φαινόμενα.. 
Οι Ευρωπαίοι και ..δήθεν σύμμαχοί μας ...μισούν θανάσιμα την Ελλάδα.. ...επειδή ακριβώς δεν μπορούσαν να αντέξουν την ανυπέρβλητη υπερόχή  της... Τώρα μάλισταν οι Ούνοι Γερμανοί ανακάλυψαν .. πως ο ήλιος και οι θάλασσές μας είναι επίμπεμπτο ...γιατί μας κάνει ...λέει και τεμπέληδες και εύχαρους...καλοζωϊκάκηδες..
Και γιατί οχι; Αυτός ο συρφετός των ...Βορείων κι αλλοτρίων φυλών που κουβαλήθηκαν στην Ευρώπη ως νομάδες, κι αρπάχτρες των γειτόνων τους... γιατί να μη μας μισούν;... Η Ευρώπη ... είναι δική μας... Αυτοί είναι οι ξένοι και οι εισβολείς... που θέλουν να μας αποτάξουν... Από πού; Από το δικό μας χωράφι;...
Μην σκιάζεστε...Θα πάρουν την απάντηση σύντομα... Αρκεί πρώτα να στείλουμε στον διάολο αυτόν τον άπατρη,και γενεολογικά μπσταραδάκι... δοσίλογο..Γιώργο Παπανδρέου...Να μην ξεχνάς ΡΕ ..τη Βουλγάρα μάνα σου... για να νιώθουμε κι εμείς ...ασφαλέστεροι!... ντε!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: