Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011



 ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού)! Ο Αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Χρήστος Δασκαλόπουλος (πάνω φωτό), έλαμψε διά της απουσίας του στο χθεσινό συμβούλιο του δήμου! Απουσία, η.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ  >www.indobserver.blogspot.com 

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ- ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ -ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ!..ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΩΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ! 


Αυτή την είδηση βγάζει ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ .Δεν τη διαβάσαμε αλλά επειδή έχουμε εμπιστοσύνη στην εγκυρότητα της πηγής... σας τη δίνουμε με την εξής Παρατήρηση:
Τον Δασκαλόπουλο κανείς δεν τον ξέρει, αλλά είναι παραγοντίσκος του Δήμου Χολαργού-Παπάγου. Ο Δασκαλόπουλος ξεφύτρωσε στον Χολαργό, όταν συνταξοδοτήθηκε από τη φανταρία κάπου εκεί στα σαράντα του κι έκτοτε ταϊζεται κοπάνοντας μύγες... Αλλά ως νέος συνταξιούχος και μη έχοντας κάτι χρησιμότερο να κάνει στη ζωή του σκέφθηκε να αναμιχθεί στα δημοτικά , όπως είναι άλλωστε στο πετσί όλων των στρατιωτικών, που γαλουχούνται στο αξίωμα ότι"από τα τέτοια τους κρέμεται η σωτηρία του έθνους, του όποιου έθνους," όπως μαρτυρεί η ιστορία. Και μέχρι σήμερα ο τέως στρατιωτικός χτυπιέται χωρίς να βγάζει βούτυρο. Και μαθαίνουμε τώρα την παραίτησή του. Σωστή πράξη. Είναι προτιμότερο να τραβιέται σε καφενέδες παίζοντας τάβλι όπως άλλοι περισπούδαστοι συνάδελφοί του στου Παπάγου, αναμιμνησκόμενοι τις ευκαλεείς στιγμές των στρατοπέδων απ΄όπου διήλθε η γεναιότης των... και ζήτω που καήκαμε! Ζήτω και το έθνος. 
Η πλάκα είναι η εξής... Δήμαρχος Χολαργού Παπάγου είναι ο Ξύδης, μια άλλη καραβάνα του ναυτικού, αυτός, επίσης συνταξιοδοτηθείς στα σαράντα του, στα χρόνια της ευαγούς χούντας! Συνταξιοδοτείται ακόμη...  ΄Οπως βλέπετε έχουμε να κάνουμε  με ενδοστρατιωτικές αψιμαχίες, που ευχόμαστε να γίνει μακελιό, δοθέντος..".τι χρείαν έχουμε τη συνταξιοδοτούμενη φανταρία να μπλέκεται στα πόδια των άλλων ημών θνητών"; Τα άρβυλά μας και οι πόρπες μας είναι γυαλισμένες.. ΄Οσο για τις σκελαίες... ας μη κάνουμε λόγο. Συνεπώς, παρά πόδας τώρα  κι ούτε καν ημι- αλλά ανάπαυση σκέτη! Τους ζυγούς λύσατε .. 
Παρήλθε η εποχή τους... Καί τα ιδανικά τους και το μονοπώλειο της φιλοπατρίας  με όλα τα σκανδαλώδη ανταλλάγματα  που τους παρέχει  η πατρίς .. ΄Ετσι; Δεν έχει ανάγκη το έθνος από τη σωτηρία τους... εμείς είμαστε βολεμένοι με τους άλλους χαλβάδες, τους 300 εθνοσωτήρες της Βουλής... Μας αρκούν..Θα νταλακιάσουμε από σωτήρες!
ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ  και μάγκας παντός καιρού!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: