Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

NATOΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥΣΤΕΡΗΣ ΠΟΥ ΘΑ... ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΕΙ..ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ BLOGS.. O ΠΑΣΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ...

΄Οχι, ο εν λόγω δεν είναι μέλος της ΄Ενωσης Συντακτών Διαδικτύου... λόγω ποικιλώνυμων κόμπλεξ.. Γι αυτό και θα είναι συνομιλητής... με τους ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ..

Το ξέρετε... ότι στη μάνδρα της δημοσιογραφίας δρα βέβαια.. αυτός ο περί πολλών πάσχων... ΠΑΣΧΟΣ; Έχει παιδιόθεν πείρα στα ιντερνετικά, αλλά ξέρετε καμιά βαρβάτη επιτυχία του στα δημοσιογραφικά... ώστε να δικαιολογεί την δημοσιογραφική του υπόσταση; Κάτι για το οποίο ..να τον θυμόσαστε; Είναι σαν εκείνο το άλλο λαμόγιο της δεξιάς ..Φώτη Σιούμπουρα... που ροκάνιζε την ΕΡΤ με 110.000 ευρουλάκια το χρόνο... για να κάνει τον σύμβουλο...ο άκαπνος δημοσιογραφικά αλλά πλην βολευόμενος δια της ..διαπλοκής! 
Μην ψάχνεστε... ένας φαφλατας είναι... ο Πάσχος , γραφιάς με επίχρησμα δημοσιογραφικό και πέραν τούτου ΟΥΔΕΝ.. Θα κουβεντιάσει με την Κυβέρνηση ..λέει... για τα blogs... !! ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ...
Το σοβαρό ΤΑ ΧΑΛΙΑ της Θεσσαλονίκης γράφει τα εξής:

8 Αυγ 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ιδού ο λόγος που ο κύριος Πάσχος Μανδραβέλης μπήκε στην επιτροπή για τα μπλόγκ


ο αρνητής της γενοκτονίας των Ποντίων
Σας παρουσιάζουμε τον πραγματικό λόγο που ο αμφισβητίας της γενοκτονίας των Ποντίων, ο λάτρης του Μουσταφά Κεμάλ Πάσχος Μανδραβέλης, μπήκε στην επιτροπή της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου για τα ΜΠΛΟΓΚ. Διαβάστε για να καταλάβετε το ...πάρε δώσε:
Αναδημοσίευση από http://www.skai.gr/news/articles/article/173719/ena-megalo-euharisto/

Ενα μεγάλο ευχαριστώ
Πάσχος Μανδραβέλης01/07/2011 | 11:19Τελευταία Ενημέρωση 11:19 01/07/2011
--------

Δηλαδή όπως φαίνεται ..έχουμε έναν άλλον λιβανιστή... του ΠΑΣΟΚ εν αντιθέσει με τον Σιούμπουρα που ευλογούσε τη Νέα Δημοκρατία... Πάτε στα ΧΑΛΙΑ  http://www.taxalia.blogspot.com/ , πάρτε μια γεύση περί του πρώτου ..μπλογκάκια συνομιλητή... κι αναμείνατε να ανασύρουμε τα όσα έχουμε περί αυτού από το ΑΡΧΕΙΟ της Τράπεζας Τύπου..

Δεν υπάρχουν σχόλια: