Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ… ΕΧΕΙ ΘΥΜΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ:


ΞΕΡΙΖΩΣΤΕ…ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ- ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΕΛΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ


Είμαστε θεατές της πιο διαστροφικής επίθεσης κατά της δημοκρατίας . Δράστης, αυτό το παλιόπαιδο από το πουθενά Τσίπρας-τσούπρας ή κάτι τέτοιο.Από την εποχή που αγνωμώνως έχαψε τον Αλαβάνο που τον προώθησε, από εκείνη τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ μετατράπηκε σε εκπορθητικό κροιό κρούσης –κουκουλοφόρας επίθεσης και διάλυσης της δημοκρατίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γιάφκα, είναι φόλα πεμπτοφαλαγκίτικη… Είναι ασήμαντο αριθμητικά παρδαλό σχήμα, με κομματική, πολιτική υπόσταση, ιδιότητα την οποία χρησιμοποιεί με απίθανο θράσος και προκλητικότητα. Μια δράκα νοματαίων χωρίς ιδεόγραμμα συγκεκριμένο , χωρίς την παραμικρή ατομική αξιοσύνη, περιθωριακοί σταθερά, (αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί ή προοδευτικοί, ή ακόμη και δημοκράτες, υπό την ηγεσία του δοτού Αρχιστρατήγου τους ΜΠΑΧΑΛΟ, .συντρόφου Τσίπρα, .τα κάνουν όλα λίμπα. Μέσα από τους βανδαλισμούς και τις στάχτες ονειρεύονται να αποκτήσουν πολιτική οντότητα και να καβαλήσουν τη χώρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Είστε μάρτυρες του καθημερινού βιασμού της νοημοσύνης μας από τους φαφλατάδες ισντρούχτορες του ΣΥΡΙΖΑ που καλούνται στα κανάλια… για να μασάνε τα λόγια τους- σε μία ρότα όλοι τους- να μη τολμούν να καταδικάσουν ευθέως ολοφάνερες βιαιοπραγίες μελών… και στελεχών του…
Σε κάθε προπηλακισμό, -αυτό είναι νέο φρούτο,- πολιτικών, πρωτοστατούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ..
Μα είναι τόσο πολλοί, διερωτάται ο απλός κοσμάκις. «Με 30-40 νοματαίους μπορούμε να τα κάνουμε λίμπα», είπε στέλεχός του. Κι έτσι γίνεται..

Στα τελευταία τρία χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ ξεσάλωσε, είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας… Μην ακούτε τι λένε οι παρλαπίπες εκπρόσωποί του ότι τάχα τους έχει στοχεύσει ..η κυβέρνηση. Το ατύχημα είναι ότι η κυβέρνηση δεν τολμά να θέσει αυτό το μωσαϊκο των πονεμένων, πικραμένων ψυχών εκτός Νόμου. Δείτε τους στην τηλέοραση, προσέξτε το βλέμα τους, το πάθος τους,το απύθμενο θράσος τους, το μίσος της μόνιμης στέρησής τους και θα καταλάβαιτε, ότι δεν έχουμε να κάνουμε με πολιτική, αλλά με κλινική περίπτωση., νοσηρότητας.

Το ΣΥΡΙΖΑ είναι απόστημα και εξελίσσεται σε γάγραινα στον πολιτικό και κοινωνικό βίο μας. Ξεριζώστε τους πριν είναι αργά. Τσακίστε ακόμη και τους δημοσιογραφίσκους των καναλιών, που έχουν τεράστια ευθύνη για την γέννηση του αποστήματος. Αυτοί ανέδειξαν την πορδή σε σταθερό σχήμα! Πως; Δημοκρατία δεν έχουμε; Με ποιο δικαίωμα ζητούν οι κακορίζικοι Συριζαίοι ίσον χρόνον ομιλίας στα κανάλια με τους εκπροσώπους των πλειοψηφικών κομμάτων ; Εδώ φτάσανε να δίνουν ίσο λόγο και σε κείνον τον καραγκιόζη των οικολόγων πρασίνων., πως το λένε δεν θυμάμαι, μήπως σάμπως η μάνα του θυμάται τι κουμάσι έφτιαξε; Ναι, να δίδεται ο λόγος σε όλους αλλά κατ΄αναλογίαν της δύναμης που εκπροσωπεί…

Σ΄αυτό φταίνε οι δημοσιογραφίσκοι, -πράκτορες του ΣΥΡΙΖΑ, της αριστεράς γενικά, και οι οποίοι μπούκαραν επί ΠΑΣΟΚ στα κρατικά κανάλια κι έκτοτε έχουμε χάσει κάθε έννοια ευρυθμίας κι αντικειμενικότητας.

Οι κρατικές αρχές ξέρουν τα πάντα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη νέα του επθετική στρατηγική. Τις ομάδες κρούσεις του, την εκπαίδευση που υφίστανται και το ρόλο του καθενός σε κάθε οργανωμένη διαδήλωση… Ξέρουν τα πάντα. Και μπορούν εν τω άμα να τους μπουζουριάσουν… Δυστυχώς ο Γιωργάκης είναι άτολμος, όπως και η Ν.Δ.

Δι, ό και συνιστώ να τεθεί αμέσως εκτός νόμου το τυχοδιωκτικό αυτό κομματίδιον. Θα ανασάνει ο τόπος από τις αναταραχές -που μαζί με το ΠΑΜΕ –άλλο κουμάσι αυτό- (από την ίδια μπάσταρδη, πλην βρυκολακιασμένη από πολλού, μύτρα άλλωστε ξεφύτρωσαν. ΄Ηδη πολλά εγκλήματα έχουν διαπραχθεί και κυρίως -τώρα- κατά του τουρισμού και της καλής φήμης μας ως λαού..Ρεντίκολο γίναμε! Αύριο θα είναι αργά. Δεν είμαι Κασσάνδρα, αλλά ένας γέρος που ξέρει να εκτιμά τις πολιτικές συνθήκες. Και μετά γνώσεως μεγάλης συνιστώ το ξερίζωμα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θέλω να πω ότι θα με θυμηθείτε… Θα είναι πια αργά , αν δεν προλάβουμε να φρενάρουμε, τώρα, τη φράξια των φασιστοειδών του ΣΥΡΙΖΑ…

Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: