Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΓΩΓΗ ΥΨΟΥΣ 2 ΕΚ. ΕΥΡΩ!


... Επειδή λεωφορείο της μονοπωλιακής αυτής εταιρίας των σωφεράντζων ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ ..δεν σταμάτησε να τον παραλάβει.. διότι ήταν εκτός επισήμου στάσεως!

Η είδηση είναι γνωστή από της 16 Ιουλίου, που έτυχε αναδημοσίευσης τουλάχιστον από 300 ενημερωτικά μπλογκς.Αν και παρήλθαν 15 μέρες από την καταγγελία που υπέβαλε με e-mail στα ΚΤΕΛ Αττικής, τα παχύδερμα της διοίκησης δεν εδέησαν να απαντήσουν και μάλιστα με το γνωστό τσαμπουκαλίδικο στύλ πρόσταξαν :Να έρθει στα γραφεία μας ο ενδιαφερόμενος να υποβάλλει γραπτή καταγγελία.. Δεν δίνουμε σημασία, δεν απαντάμε σε e-mail.. Κι εξάλλου πάγια αρχή της εταιρίας είναι να μην απαντά σε κανένα παράπονο."..δήλωσε μέλος της διοίκησης!

΄Ετσι και μόνον εξηγείται γιατί κανένα παράπονο δεν αντιμετωπίζεται, και γιατί ενώ είναι υποχρεωμένοι από το Νόμο να έχουν στα λεωφορεία τους κουτί παραπόνων.. δεν το έχουν..
Πάγια συνεπώς αρχή των καλοταϊσμένων -από τον επιβάτη - τσιφλικάδων αυτών.. των συγκοινωνιών μας είναι μία: Σας γράφουμε όλους στα αχαμνά μας. ..Δεν πα να σκούζετε..
Ξέρετε γιατί; Διότι κάθε ένα από τα 190 μέλη του ΚΤΕΛ Αττικής κερδίζει ετησίως το ποσόν των 150.000 ευρώ!
Ο θιγείς υπερήλιξ που δεν τον παρέλαβε το λεωφορείο ενώ ήταν μέσα στα χωράφια Καπανδριτίου και στάση επίσημη δεν εφαίνετο στον ορίζοντα και με θερμοκρασία 40 βαθμών.. κατέθεσε αγωγή ύψους 2 εκ. έυρώ... κι από κεί και πέρα ας ξεμπλέξουν οι τσαμπουκαλήδες νταβατζήδες των συγκοινωνιών.
Στην αρχή είχε αναφερθεί με επιφύλαξη πώς ο θιγείς είχε την ιδιότητα του Αρεοπαγίτου.. που φαίνεται τραβάει συχνά τα αφτιά -με καταδίκες- τους Κτελατζήδες Αθηνών.  ΄Ομως είναι κάποιος άλλος-όχι αρεοπαγίτης- το ίδιο γαλωνάτος που υπόσχεται ότι "θα τσακίσει το παχυλό θράσος αυτών που οικογενειοκρατικά νέμονται τις συγκοινωνίες, περιφρονόντας και ασχημονόντας κατά των επιβατών."
Προς το παρόν κατ΄επιθυμίαν του θιγέντος επιβάτου, δεν αναφέρουμε το όνομά του , διότι "σχεδιάζει να τους χορέψει στο ταψί μέχρις ότου τους κοπεί ο τσαμπούκας και να σέβονται τον άνθρωπο που τους ταϊζει, τον επιβάτη!" .. Πάντως θα πέσει πολύ γέλιο με τις καλοπληρωμένες  αυτές σωφεράντζες... τσιφλικάδες της ασφάλτου, ή "εφοπλιστές" των συγκοινωνιών, κατά Κ.Μητσοτάκη...
Πάντως είναι περίεργο που η κυβέρνηση δεν έβαλε ακόμη χέρι στη συντεχνία αυτή, ύστερα από τους φορτηγατζήδες και ταξιτζήδες.. ΄Ιδομεν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: