Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!


Έσφαξαν συμπολίτη μας για μια βιντεοκάμερα 
που κρατούσε στο χέρι!
Πήγαινε τη γυναίκα του στο Μαιευτήριο να γεννήσει
Αυτή είναι η Αθήνα του σήμερα, όπως μας την παραδίδει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη συνεργασία  αριστερών κινημάτων που κατηγορούν και από πάνω την χώρα μας για ρατσιστική αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών!
Αυτά τα υποκείμενα που το έπαιζαν αλληλέγγυοι των λαθρομεταναστών - καταληψιών της Νομικής και αργότερα της Υπατείας, επέτυχαν την επιτάχυνση της νομιμοποίησης όλου του συρφετού παράνομων αλλοδαπών που καταπνίγει καθημερινά τη χώρα και ειδικά τις γειτονιές της Αθήνας, αυξάνοντας ραγδαία την εγκληματικότητα
Μια Αθήνα που μετατρέπεται μέρα με την μέρα χειρότερη από Σικάγο. Μια Αθήνα στην οποία φοβάσαι όχι μόνο να περπατήσεις αλλά και να βγεις έξω από την πόρτα του σπιτιού σου, γιατί καιροφυλακτεί το έγκλημα. Οι εξαθλιωμένοι λαθρομετανάστες που δεν λογαριάζουν την ανθρώπινη ζωή και θεωρούν εχθρό τον Έλληνα-χριστιανό πολίτη, έχουν μετατραπεί σε …κινούμενες δολοφονικές βόμβες σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας και των περιχώρων της.
Τα ξημερώματα της σημερινής ημέρας, ένας 44χρονος συμπολίτης μας βγήκε από το σπίτι του στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας, κατευθυνόμενος σε πάρκινγκ στην οδού Ιουλιανού όπου είχε το αυτοκίνητό του, προκειμένου να  το φέρει έξω από το σπίτι του και να παραλάβει την ετοιμόγεννη γυναίκα του για το Μαιευτήριο.
Τον πρόλαβαν όμως οι δολοφόνοι του. Με τρεις μαχαιριές που κάρφωσαν στο λαιμό και στην πλάτη, τον άφησαν νεκρό, αρπάζοντας την βιντεοκάμερα που κρατούσε στο χέρι και με την οποία σκόπευε να  απαθανατίσει τη σύζυγό του όταν θα έφερνε το δεύτερο παιδί τους στον κόσμο.
Η στυγερή δολοφονία έγινε λίγα μόλις μέτρα από την Υπατεία, εκεί όπου οι … αλληλέγγυοι πριν από λίγο καιρό κραύγαζαν για τα… δικαιώματα των λαθρομεταναστών. Τρεις από αυτούς αφαίρεσαν με τον πιο φρικτό τρόπο το νήμα της ζωής ενός οικογενειάρχη που ήθελε να χαρεί με την σύζυγό του την γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

Στον δήμο Χολαργού-Παπάγου οι λαθρομετανάστες οργιάζουν καθημερινά. Ο Δήμαρχος οφείλει να φέρει το θέμα στα δημοτικά συμβούλια και σε συνεργασία με την Αστυνομία να προσπαθήσουν να βρουν κάποια λύση στο μέγιστο πρόβλημα και για την πόλη μας πριν θρηνήσουμε κάποιο θύμα και εδώ.





Δεν υπάρχουν σχόλια: