Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ Ή ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ



Ο ωμός εκβιασμός των στυγνών τοκογλύφων της τρόϊκας  προς τις πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδος «αποδεχτείτε σύσσωμες τις εντολές  του Μνημονίου Νο2 αλλιώς δεν σας δίνουμε δάνειο» , δημιουργεί δύο δεδομένα:
Ή θα πάμε σε εκλογές απ’ όπου θα προκύψει μία νέα εθνική κυβέρνηση σωτηρίας ή θα υπάρξει  λαϊκή εξέγερση.
Ο ελληνικός λαός,  ο οποίος επί ένα χρόνο  ματώνει και υποφέρει από τα βάρβαρα μέτρα που επέβαλε το Μνημόνιο Νο1 είναι αδύνατο να δεχθεί και να αντέξει νέα επιδρομή - λεηλασία μισθών, συντάξεων, οικογενειακών επιδομάτων, επικουρικών συντάξεων κ.λ.π. προκειμένου να πληρωθούν οι νταβαντζήδες της  Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο υποτιθέμενος Οργανισμός Ευρωπαϊκών κρατών στον οποίο ισχύει –δήθεν- η αλληλεγγύη μεταξύ των μελών του, έχει μετεξελιχθεί σε τοκογλυφικό συγκρότημα απατεώνων, οι οποίοι ρουφούν το αίμα των λαών της νότιας Ευρώπης! Η Ε.Ε. έχει μετατραπεί σε φασιστική ένωση κρατών η οποία επιβάλλει μέτρα με ταυτόχρονη κατάλυση του συντάγματος και συνεπώς της δημοκρατίας, στις πιο αδύναμες οικονομικά χώρες.
Ο Φλωράκης όταν ο «εθνάρχης» Καραμανλής μας έβαζε στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, είχε πει: «Θα γίνουμε οι σερβιτόροι της Ευρώπης».
Και ο Νεοκλής Σαρρής στις μέρες μας, δεν σταματάει να τονίζει: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι τσαντίρι στημένο στην άμμο».
Οι φασίστες-τοκογλύφοι της Ευρώπης μπορεί να θέλουν να γλιτώσουν το τσαντίρι τους, όμως  οι Έλληνες δεν θα δεχτούν να γίνουν οι σερβιτόροι-υπηρέτες τους.
Εάν ο Παπανδρέου δεν το καταλάβει αυτό και δεν οδηγήσει τον τόπο σε άμεσες εκλογές, τότε θα υπάρξει λαϊκή εξέγερση που θα θυμίζει εποχές του 1843 (επιβολή Συντάγματος) ή 1862 (εκδίωξη βασιλιά Όθωνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: