Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

 Εκ του τάφου:Για κοιτάξτε  τι σας λέω... Τα "καθαρά χέρια είμαστε εμείς... οι χουνταίοι...
Εσείς τα λαμόγια της δημοκρατίας... με τις κλεψιές σας χρέωσατε την Ελλάδα μέχρι τον 22 ον αιώνα!


H AΓΙΑ ΤΡIAΣ ..ΚΑΙ Η ΔΗΜ0ΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ!

Μικρό «μνηματικό»… στην 21η Απριλίου
Η χούντα δεν έκλεψε δραχμη! Με τη σεσουλα κατακλέβουν οι δημοκρατικοί… Συγκρίνατε.!

Μικρό «μνηματικό»… στην 21η Απριλίου Είμαστε διατεθειμένοι να εκνευρίσουμε μέχρι σκασμού τα …σας αισθήματα…Χαλάλι όμως, για τα χάλια  …που βιώνουμε εξ αιτίας των διαδόχων δημοκράταρων της «Αγίας αυτής Τριάδος»- Παπαδόπουλος-Μακαρέζος-Παττακός- (φωτό… το πουλάκι είναι το άγιον πνεύμα…)  μπας και ασκηθείτε στο πώς να ψηφίζετε ορθότερα στο μέλλον…


Η "Αγία Τριάς της Χούντας.. made in greece..
.Πεθαίνουν ένας-ένας στην ψάθα! 
 
Διότι εσύ φιλαράκο που κράταγες σημαιούλες και σώβρακα των κομμάτων, ΕΣΥ ευθύνεσαι για το σημερινό κατάντι της χώρας. Δεν σου φταίνε οι μπάσταρδοι της πολιτικής που επέλεξες.

Δημοκρατία δεν θέλαμε;.. Την τρώμε τώρα στη μάπα ως απόστημα, που θα κουβαλάνε και τα εγγόνια μας… Τέτοια πειναλέα η λύσσα της δημοκρατίας  που αντικατέστησε την επάρατη  χούντα… Δεν άφησαν οι αλήτες τίποτε,  ούτε κολυμβηθρόξηλο δεν έμεινε από τις βουτιές που συνεχίζουν και σήμερα να κάνουν στο δημόσιο χρήμα παρά τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει.   Μας τα επισημαίνει όλα αυτά αναγνώστης μας από τη Θεσσαλονίκη (Σ.Β) και παρατηρεί..
« Εχετε βγεί καθόλου  έξω στη πιάτσα… Αν ναι, θα έχετε δει τότε τον απλό κόσμο να θυμάται και να μακαρίζει την περίοδο της χούντας… Ο κόσμος βογκάει και θυμάται τη χούντα !Για ποια δημοκρατία μπορούμε να μιλάμε σήμερα; Οι αποφάσεις της κυβέρνησης  είναι του στυλ: « αποφασίζομεν και διατάσσομεν» και φυσικά οι περισσότερες αντισυνταγματικές, όπως επεσήμανε προχθές ο Κασιμάτης, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και Πασόκος! Δεν άντεξε ο άνθρωπος και τους τα ξέρασε. Επί χούντας, αν θυμόσαστε δεν υπήρχαν τέτοια φαινόμενα εκφυλισμού  από συμμορίες που λυμαίνονται τα κρατικά ταμεία…Ο Παττακός είχε πεί πως όποιος κλέβει το κράτος θα τον συντρίβω…  έτσι το δικαστήριο της Θεσσαλονίκης πιου έγινε τυότε, δεν έχει ούτε ψεγάδι, κατασκευαστικό  παρά τα χρόνια που πέρασαν..  ΄Οσοι δρόμοι έγιναν τότε, ελέγχονταν προσωπικά από τον Παττακό… Περιέρχονταν τους δρόμους με δικό του τζίπ,  Δεν μπορούσαν οι κατασκευαστές ανάδοχοι δημοσίων έργων να κουνηθούν... όπως γίνεται σήμερα… Χθεσινός ό δρόμος της Μαλακάσας… κι έχει προβλήματα..
Η χούντα λοιπόν υπήρξε η πλέον έντιμη διοίκηση της χώρας από καταβολής ελληνικού κράτους .Επί εποχής της τα οικονομικά μας πήγαιναν άριστα και δεν χρωστούσαμε δραχμή σε κανένα ..
Βεβαίως ευθύνεται γιατί κατέλυσε τη δημοκρατία… Κακώς … αλλά μήπως όχι και τόσον κακώς; Και τότε η Ελλάς βρίσκονταν στο χείλος της καταστροφής  ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ…Η επέμβαση της χούντας απλώς έσωσε την κατάσταση και επί μίαν επταετίαν η Ελλάς ανάσανε… Σήμερα δε επανακάμψασα  η δημοκρατία γιαλατζί…το 1974, μπορεί να καυχιέται όχι ότι κατέστρεψε, καταλήστεψε τη χώρα, αλλά την διέλυσε κυριολεκτικά.
Ε, δεν είναι λοιπόν εύλογο ο κόσμος σήμερα να αναλογίζεται τον καιρό της χούντας αξιομακαρίζοντας τους πρωτεργάτες της; Υπάρχει σύγκριση δημοκρατίας και χούντας; Έχει κανείς όρχεις να ομολογήσει; « ήμαρτον αμάρτησα …δημοκρατικά.
Σ.Β»
Συμφωνούμε με τον Σ.Β. Η χούντα ό,τι κι αν της καταλογίζουν οι δημοκρατάροι της αρπαχτής, ένα είναι βέβαιον. Διαχειρίστηκε τα οικονομικά της χώρας άψογα-Δεν χρωστούσε δραχμή η Ελλάς- και φυσικά είναι  πέραν πάσης αμφισβητήσεως  η εντιμότητα των πρωταγωνιστών της λεγόμενης «επαναστάσεως».. Παρά τις ιαχές, τις κραυγές ..των προοδευτικών  κλόουν της δημοκρατίας … κανείς δεν μπόρεσε να τους κατηγορήσει για σκάνδαλα! Μα ούτε ένας δεν κάθησε στο σκαμνί, τόσο νοικοκυρεμένα είχα διαχειριστεί τα δημόσια…  Έτσι σήμερα μετά το μπάχαλο του αιωνίας μνήμης Μνημονίου, ο απλός κόσμος θυμάται .. Ου, θα θυμάται και τους τωρινούς …τυχοδιώκτες ! Και να μην ξεχνάτε  τον Καντάφι , τον Μουμπάρακ κ. άλλους  επαναστάτες… που καταλήστεψαν τον λαό τους!  Ενώ οι δικοί μας «επαναστάτες» έχουν το προνόμιο  να πεθάνουν στην ψάθα… Ο Παττακός    ζεί, (94 ετών)  αλλά είναι  πένης…  Αυτά εις ανάμνησιν της αποφράδος και συνάμα σωτηρίου και διδακτικής  21ης Απριλίου… Εν αναμονή και πάλι να ευφρανθούμε από τα ασυνάρτητα  που θα ακουστούν από τα κανάλια… για την επέτειο  πως τάχα μου η χούντα μας… ήταν αμερικάνικο κόλπο, και να παρασιωπούν ότι οι Αμερικάνοι την έδιωξαν  (αλλά δεν την επέβαλαν)  γιατί είπε όχι σε αίτημα ελλιμενισμού Αμερικανικών αεροπλανοφόρων  που έσπευσαν να βοηθήσουν τον νέο πόλεμο του Ισραήλ. 3.10.1973..  Ναι η πολιτική ιστορία μας γράφεται από τους φαύλους…
Δεν εξωραϊζουμε τη χούντα, αλλά ο λαός άλλα σκούζει στην πιάτσα. Κι εμείς δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε…. ΄Εστω κι αν έχουμε στην πλάτη «στρατοδικείο» από τη χούντα του άφρονα –αμερικανοκίνητου- Ιωαννίδη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: