Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η λίστα με ονόματα-μισθούς
 του Αθηναϊκού Πρακτορείου
Ήταν να μην “σπάσουμε” το… απόστημα. Μετά την αποκάλυψη μας για τη μισθοδοσία του 9.84 [Βλέπε εδώ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η μισθοδοσία της ντροπής στον 9.84 ΟΝΟΜΑΤΑ – ΛΕΦΤΑ] , οι καταγγελίες που φτάνουν στο tsantiri.gr για παχυλούς μισθούς κρατικοδίαιτων δημοσιογράφων δεν έχουν τέλος. Προσπαθούμε να φιλτράρουμε και να διασταυρώνουμε τις πληροφορίες μας.


Ωστόσο, στη σημερινή εποχή, που η δημοσιογραφική οικογένεια δέχεται την ολομέτωπη επίθεση των εκδοτών, εμείς είμαστε αλληλέγγυοι μόνο με τους άνεργους και εκτός συστήματος συναδέλφους μας.

Σήμερα λάβαμε τη λίστα μισθοδοσίας του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Τη δημοσιεύουμε ως έχει και είμαστε διαθέσιμοι σε όποιον επιθυμεί από τους αναφερόμενους σ’ αυτήν να φιλοξενήσουμε απάντηση ή διάψευση τους.

Συνεχίζουμε την έρευνα… άστεγοι και χωρίς εξαρτήσεις.

- Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-

Επειδή ανέφερες τους μισθούς των αργόμισθων του 9,84 ίσως σε ενδιαφέρει και ένα κείμενο που κυκλοφορεί μέρες τώρα στα μαιλ των συντακτών του Αθηναϊκού Πρακτορείου και έχει να κάνει με αυξήσεις (σαν στραγάλια) που έδινε ο προηγούμενος διευθυντής του Γ Ταμπακοπουλος (που τα έπαιρνε και από τον 9,84…) σε οποίους ήθελε ακόμα και τρεις μέρες πριν τις εκλογές αλλά και τέσσερεις μέρες μετά…..

Πρόσεξε επίσης τις αυξήσεις στους συνδικαλιστές….

«Μαζί τα φάγαμε… στο ΑΠΕ – ΜΠΕ»

Να λοιπόν πού πήγαν τα λεφτά. Επειδή κανείς ως τώρα δεν έχει πει την αλήθεια για το ΑΠΕ-ΜΠΕ και επειδή η αλήθεια λέγεται πάντα καλύτερα με αριθμούς και …νούμερα, ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιος είναι ποιος εκεί στην Τσόχα και με τι πλάτες και μισθό μιλάει σήμερα. Ας αρχίσουμε από την «κορυφή», τον «επιτυχημένο» πρώην Γενικό Διευθυντή του Πρακτορείου, Γιώργο Ταμπακόπουλο, ο οποίος εισέπραττε το ταπεινό ποσό των 12.000 ευρώ μηνιαίως. Ο Νο 2 Νίκος Βουλέλης, μόλις 10.000 μηνιαίως, ο πρώην υπεύθυνος Λογιστηρίου κ. Χαμπίμπης 6.200, ο νυν Διευθυντής του Λογιστηρίου Βασίλειος Ριζάς μόλις 7.000 ( ο εκλεκτός και συμμαθητής του Θόδωρου Ρουσόπουλου έλαβε από την 1/9/2008 ως την 1/10/2009 (σσ. Οι εθνικές εκλογές διεξήχθησαν στις 4/10/2009) τρεις αυξήσεις των 500ευρώ έκαστη. Ο αρχισυντάκτης Νίκος Μεγαδούκας εισέπραττε 6.200 ευρώ, αφού έλαβε έξι αυξήσεις, συνολικού ύψους 2.500 ευρώ από 1/12/2004 ως 1/9/2009.
Διαβάστε όλα τα ονόματα εδώ http://www.tsantiri.gr/apokalypseis/apokalipsi-i-lista-me-onomata-misthous-tou-athinaikou-praktoriou.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: