Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!Απόφαση του Αρείου Πάγου:
ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΟΘΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
Ακυρώνονται και επαναλαμβάνονται οι Αυτοδιοικητικές εκλογές
Μετά την ανακοίνωση απόψε της απόφασης του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας το οπίο έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο 3838/2010 που προβλέπει την ιθαγενοποίηση των αλλοδαπών που διαμένουν στην Ελλάδα δημιουργείται μεγάλο θέμα.

Για το θέμα θα αποφασίσει η ολομέλεια.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες μας και επειδή η σημερινή απόφαση ήταν ομόφωνη , η ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας θα αποφασίσει το ίδιο.

Το Σύνταγμα, στο άρθρο 93 παρ. 4 ορίζει: "Τα δικαστήρια υποχρεούνται να μην εφαρμόζουν νόμο που το περιεχόμενό του είναι αντίθετο προς το Σύνταγμα" και το δίκαιο μας ορίζει ότι ο άκυρος νόμος όταν εξαφανίζεται άρεται και κάθε συνέπεια αυτού άρα ακυρώνονται οι εκλογές λόγω νοθείας
Αν λοιπόν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικώς οι εκλογές θα ακυρωθούν και θα επαναληφθούν..
ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/02/blog-post_6999.html


Έλλη, γιατί; ...

"Άσε ρε 'συ Έλλη, γιατί δεν ξέρω αν ο οδηγός του αυτοκινήτου σου μερίμνησε να το βάψει άσπρο, για να μην κάνουν contrast τα γιαούρτια" ...
Η Σεμίνα, μ' ένα κείμενο γεμάτο δηλητήριο και πάθος, κάνει κομμάτια την Έλλη. "Επιστρέφεις να "υπηρετήσεις" τη χειρότερη κυβέρνηση από την εποχή της μεταπολίτευσης, την πιο αντιλαϊκή, την πιο επικίνδυνη" , της γράφει, ενώ στο υστερόγραφό της χαρακτηρίζει αυτή την κυβέρνηση που επέλεξε να "υπηρετήσει" η Στάη, Χούντα.


Όχι πες, γιατί;

Της Σεμίνας Διγενή

Έλλη, γνωριζόμαστε ακριβώς 30 χρόνια. Πολύ καλά.

mediasoup.gr
Περισσότερα...  http://nonews-news.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: