Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΑΒΑΣΤΕ TO ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ  

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!..

ΠΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!..
• Έχετε σκεφθεί ποτέ πώς θα αισθανόσαστε εάν σας έκλεβαν χωρίς να χρειάζονται αντικλείδι και μάλιστα με την ΔΩΡΕΑΝ προσφορά σας οι κρατικοί και ιδιωτικοί ΦΟΡΕΙΣ, που υποτίθεται … ότι σας προστατεύουν και .....
φροντίζουν για την δήθεν βελτίωση των συνθηκών εργασίας και ζωής σας; • Έχετε σκεφθεί ποτέ πώς «Νομιμοποιείται η κλοπή»;
Πολύ απλό. Φαντασθείτε πώς είστε Ένας από τους πολλούς συγγραφείς ή Εκδότες ή Πνευματικός Δημιουργός οποιουδήποτε πνευματικού έργου, ο οποίος καταθέτει ΔΩΡΕΑΝ τα πνευματικά του δημιουργήματα στην ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ προκειμένου να του παραχωρηθεί ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ serial nuber (αποκλειστικός αριθμός) ISBN ή ΙSSN κ.λπ., και τον οποίον με τη σειρά της η ΕΘΝΙΚΗ μας Βιβλιοθήκη τον μετατρέπει σε ηλεκτρονικό τηλέφωνο skype (barcode) (το γνωστό phonebook) και διοχετεύει τα ανατυπούμενα υπ’ αυτής στις εγκαταστάσεις της αντίτυπα παγκοσμίως σε τουλάχιστον 232 κράτη εν αγνοία σας!.. σε όποια μορφή το ζητήσετε [ηλεκτρονικά (pdf, word, html κ.λπ.) ή έντυπο τύπο (φωτοτυπικά, ή ακόμη και σε μορφή βιβλίου)!..
Έτσι πουλιούνται και ξεπουλιούνται σήμερα παγκοσμίως τα πνευματικά έργα αδιακρίτως ζωντανών και αποβιωσάντων!.. και άσε τους νόμους Περί Πνευματικών Δικαιωμάτων να ισχύουν… στην μετά θάνατον ζωή και στον φανταστικό κόσμο της Παγκόσμιας Δικαιοσύνης!..
Τον XOΡO σέρνουν ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΚΕΒΙ, ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ, ΟΣΔΕΛ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ και έπεται η ουρά των ΜΑΚΡΥΔΑΚΤΥΛΩΝ Δημοσίων και Ιδιωτών e-βιβλιοπωλών που δρουν ως Λερναίες Ύδρες και ως Χαμαιλέοντες εις το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!.. 


Καλή Πλοήγηση στον Φανταστικό κόσμο των ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: