Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

 

ΟΙ ΓΚΡΙΖΕΣ ΚΥΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΙΣΣΕΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Νέα εξωφρενική τετράτομη έκδοση... κοινής Βαλκανικής Ιστορίας!

Με ανακοίνωσή της και καταγγελία, η Παμμακεδονική Ένωση, που απηύθυνε και στην κα υπουργό Παιδείας, στηλιτεύεται την προετοιμαζόμενη (;) εισαγωγή για διδασκαλία, μέσα στα ελληνικά σχολεία, μίας κυριολεκτικώς εξωφρενικής τετράτομης εκδόσεως, που φέρει τον άχαρο τίτλο «Κοινή Βαλκανική Ιστορία», που ήδη έχει μεταφρασθεί σε 8 γλώσσες, μεταξύ αυτών και στα ελληνικά! Εκδότης του «έργου» αυτού, είναι το Κέντρο Δημοκρατίας και Συμφιλιώσεως (;) της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης. ΣΥΝΕΧΕΙΑ >koukfamily.blogspot.com

Κι άλλο γκρίζο... Είναι όλοι τους της ίδιας απελπιστικής φαμίλιας .. Κόζα Νόστρα για να αλωθούν τα ιερά κι όσια μας!  

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΤΙΚΟΙ  ΤΟΥ ATHENS INDYMEDIA ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥΣ!
Είναι γνωστή η ομιχλώδης  και ανθελληνική ιστορία του ξενοκίνητου www.athens.indymedia.org και ο πεμπτοφαλλαγίτικος ρόλος του. (Κατευθύνει και υποκινεί τις καταστροφικές αναταραχές στο κέντρο της Αθήνας , φιλοξενεί ψευδωνύμως , ανωνύμως βασικά, μισητά για τον τόπο αυτό ψευδοθεωρήματα, αλλά άγνωστον για ποιό λόγο παραμένει στο απυρόβλητο, ενώ εμείς τρώμε τη μία μήνυση πίσω από την άλλη. Περιθάλπεται από σκοτεινές δυνάμεις, κυρίως από καθηγητάδες γκρίζους και της συμφοράς ,με ιδεολογήματα αναχρονιστικά κι από πολλού πεθαμένα. Αυτοί οι μπάσταρδοι και ύπουλοι προφέσσορες παρέχουν σε μόνιμους φοιτητάδες της ίδιας θολής κι αφόρητης ιδεολογίας, στέγη εντός του Πολυτεχνείου ..κι από κει και πέρα όποιον πάρει ο χάρος. Κοινοί κατσαπλιάδες πέρδονται, αφήνοντας τη μπόχα τους και μήν είδατε τον Παναγή… Ας είναι καλά η κουκούλα πίσω από την οποία κρύβονται ανδροπρεπώς!
Κι ενώ εμείς δίνουμε από το 2004 αγώνες κατά της ιντερνετικής κουκούλας και η αντιπαράθεση των ιδεών να γίνεται με μπατζάκια, αυτοί, τα θλιβερά ανθρωπάκια  του ATHENS INDYMEDIA το χαβά τους.
Κανείς δεν τους εμποδίζει, ούτε επιδιώκει να κλείσει το πολλαπλώς τραυματικό μαγαζάκι τους. Δεν μας ενοχλεί η διάτυπωση των φαιδροτήτων τους. Είναι ολοφάνερη η ψυχανόμαλη κατάστάση τους. Ωστόσο μια ευπρέπεια στον λόγο τους θα απάλυνε την γενική είκόνα της νοσηρότητάς τους.
Το τελευταίο τους άλγος: Από τις 13 Δεκεμβρίου και με αφορμή μια εκπομπή του ΚΟΝΤΡΑ t.V.  για τις απόψεις που εξέφρασαν οι άνθρωποι του Πάνελ, ξερνάνανε οι ιντυμεντιάρες , σάρες, μάρες κουκουνάρες.. ούκ ολίγα.
Στοχεύουν κατά του δημοσιογράφου Χίου, τον οποίον αποκαλούν ρουφιάνο και καταδότη… ελαφρά τη καρδία, χωρίς να αισθάνονται την ανάγκη οι κουκουλοφόρα κατσαπλιάδες να αιτιολογήσουν τους βαρείς χαρακτηρισμούς.
Βάλλουν για τις αντιτουρκικές θέσεις του καθηγητής Νεοκλή Σαρρή.. του  οποίου απαξιώνουν την ιδιότητα τον θεωρούν “κάποιον” ενώ είναι γνωστός στο Πανελλήνιο..
Αναφέρονται και στον δικό μας Μάκη Βραχιολίδη, τον οποίο χαρακτηρίζουν , εν γνώσει της αναληθείας , ως “τυχάρπαστο δημοσιογράφο” .Κάτι θα ξέρουν ίσως τα μορμολίκια , που δεν ξέρουμε εμείς . Εμείς ξέρουμε πως ο Μάκης είναι ένας πετυχημένος ρεπόρτερ και τα θέματά του αναπαράγονται από τα Μ.ΜΕ. ενώ παράλληλα διευθύνει  εδώ και μια εικοσαετία περίπου, μια από τις καλύτερες και ιστορικότερες περιφερειακές εφημερίδες της Αττικής , το ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ( 1969) (www.indobserver.blogspot.com).. Να μην πούμε άλλα… Αυτοί οι τεμπελχανάδες και μόνιμοι φοιτητάδες του INDYMEDIA, τι έχουν να αντιπαρατάξουν; Με ποιά στοιχεία σκαρφίστηκαν το “τυχάρπαστος”,
Εν τάξει να διαφωνούν με τις απόψεις  που διετύπωσαν στη συγκεκριμένη εκπομπή οι εν λόγω, όπως κ,ι εμείς με τις δικές τους που μας προκαλούν εμετικές τάσεις… Ωστόσο τούτος δεν είναι λόγος να διασύρεται, να λοιδωρείται ο έχων διαφορετική άποψη από μας.
Δεν υπάρχει ατυχώς θεραπεία για το ξενοκίνητο αυτό blog, πολύπλευρα μπουκωμένο σε αθλιότητες. Η μόνη λύση είναι να αρπάξουν φραγγέλιο τα άλλα μπλογκς και να ευτελίζουν την κάθε αράδα που ανεβάζει, έτσι μήπως κι αποφασίσουν οι κουκουλοφόροι τρόφιμοι του Πολυτεχνείου να φορέσουν μπατζάκια ..Αλλά είπαμε ο ιδεοληπτικός ιός που τους πλήττει χρονίως είναι ανίατος…
H PRESS-BANK

Τα χυδαία κι αλητήρια  που έγραψε το ύποπτο και κατάπτυστο  μπλογκ θα τα βρείτε εδώ... http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1236404

Δεν υπάρχουν σχόλια: