Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010


  1. MIA ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ -ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ! 

  2. O CHRIS PANTELIDIS... με τη μούσα του... τον Μπιθικώτση Χρήστο, (κάτω-φωτό)... ) που τον χαρακτηρίζει ...Σωκράτη 
ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΑΙΝΙΩΝ...
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ...Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗΣ-σκηνοθέτης--κάμεραμαν- ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...
Αυτή τη στιγμή έχει δρομολογηθεί... ένα πακέτο παραγωγής ταινιών -κινηματογραφικών- τηλεοπτικών- και ιντερνετικών, στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ. Κύριος μοχλός είναι ο γνωστός κινηματογραφιστής-Αμερικανοσπουδαγμένος- ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ...
  1. ΄Εχει συγράψει 56 επεισόδια για την αμερικανινκή τηλεόραση..., μια σπαρταριστή σόφτ κωμωδία με πρωταγωνιστές ΄Ελληνες που σατιρίζει Ελλάδα και Αμερική με βάση τις συγχρονες εξελίξεις και τρέχοντα. Η τηλεοπτική σειρά θα αρχίσει να γυρίζεται τον προσεχή Μάϊο 2011... στη Νέα Υόρκη, με τον γενικο τιτλο ΟΝΕΙΡΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ..
  2. Από την άλλη μεριά ... ως ελληνική παραγωγή πλέον... έχει άλλα δύο σενάρια ... Το ΚΟΙΝΟΒΙΟΝ... και το Κάβο Ντόρο... Δυό συναρπαστικές ιστορίες... που εξελίσσονται στη Νότια Εύβοια , πίσω από την Κάρυστο ... ΣΤΙΣ ΦΩΚΙΕΣ , όπου και ο Παντελίδης αγόρασε 25 στρέμματα για τις ανάγκες των γυρισμάτων... των ταινιών του. Και στήνει αυτή τη στιγμή τα σκηνικά... Χαρακτηριστικό των σκηνικών του... είναι κάποια βαρέλια ξύλινα... που όμως είναι συνάμα και λειτουργικά ...δωμάτια δύο κλινών... κ.λ.π. Τα βαρέλια θα θα γίνουν...13 , ενώ τώρα είναι μόνο δύο... Σ΄ αυτή τη φάση βρήκαμε το σκηνικό!
Εδώ είναι το κύριο σκυνικό...Με τα βαρέλια-κατοικίες...  Βουκολικό το τοπείο! Εδώ δεν έχει ούτε νερό... πόσιμο... ούτε Ηλεκτρικό φως!
Πίσω τους φαίνεται... το ξύλινο βαρέλι-δωμάτιο... που είναι τελείως  γραφικό...ονειρικό.
 Στη φωτό ...πρώτο πλάνο ο Χρήστος Μπιθικώτσης- Η μούσα- στό βάθος ο   ασπρογένης.. Χρήστος Παντελίδης!

ΣΕ τέτοιο υφαιστιακό περιβάλλον, ήρθε ο Χρήστος Παντελίδης για να φτιάξει τις ταινίες του... Σκέτο Grand Canyon...των ΗΠΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: