Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Η ελεύθερη πτώση από το αεροπλάνο Κατέγραψε συντριπτικά κατάγματα ....
ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ!

Η «μπουμπούκα» έφερε γκαντεμιά στο «ΛΑΟΣ»

Ο φωνασκίας Άδωνις ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ...  της Μπουμπούκας, δεν φτούρησε στις εκλογές… Και το ΛΑΟΣ που περίμενε να ανεβεί στην εκτίμηση του ΛΑΟΥ… επάθε την πλάκα της ζωής του… στις χθεσινές εκλογές.΄Ιδιον του Καρατζαφέρη είναι να χρησιμοποιεί ανθρώπους κι αφού τους στίψει σαν λεμονόκουπα… μετά τους πετάει…Απλά ενστικτωειδές,ΖΩΩΔΕΣ χούγι του… επειδή και μόνον βλέπει τον άνθρωπο ως …χρηστικόν είδος για την πάρτη του.
Ιδού όμως τι γράφει σήμερα ο στενός συνεργάτης του Bag. Παπαδόπουλος… που έχει σηκώσει στις πλάτες του μέγα φορτίο για τις φιλοδοξίες του καραγκιόζη αυτού… της δεξιάς, της δημοκρατίας και σήμερα κλαθμιρίζων… ζητάει συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία…΄Ομως όλοι τον περιφρονούν... και το ξέρει!
"Στον πρώτο γύρο των εκλογών της 07.11.10 κατεγράφησαν οι δυνάμεις των κομμάτων, παρά τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα τους. Στις εκλογές αυτές δεν συμμετείχα γιατί ο πρόεδρος του «ΛΑΟΣ» έκανε τις δικές του επιλογές και απέκλεισε εμένα και τον κ. Καλαποθαράκο, που είμαστε εκλεγμένοι νομαρχιακοί σύμβουλοι ως τις 31.12.10 βάζοντας στη θέση μας νομαρχιακούς συμβούλους της Ν.Δ. που ως σήμερα ήταν εναντίον μας μέσα στο νομαρχιακό συμβούλιο. Θεώρησε μάλιστα σκόπιμο, να αποκλείσει επίσης και τον Μάκη Βορίδη, που οι δημοσκοπήσεις του έδιναν 12-14% και να τοποθετήσει επικεφαλής τον υπό αίρεση γραμματέα του κόμματος και βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως γνωστοποίησα πριν από τις εκλογές ο αποκλεισμός μου οφείλεται στο βέτο που έβαλε η «μπουμπούκα» στον Πρόεδρο του κόμματος.
Τα αποτελέσματα δυστυχώς δεν υπήρξαν ικανοποιητικά για το «ΛΑΟΣ» αφού στην περιφέρεια Αττικής δεν διατήρησε τις δυνάμεις του αλλά απώλεσε μέρος αυτών και από 7,8% των εθνικών εκλογών πήρε μόλις 6,60, παρά τη μεγάλη διαφήμιση από τον Τύπο και τα ΜΜΕ, και παρόλο που το κόμμα διαθέτει 15 βουλευτές!
Η μεγάλη μας οικογένεια, οι φίλοι, τα στελέχη και οι ψηφοφόροι του «ΛΑΟΣ» δεν συγκινήθηκαν ούτε από τις πλούσιες δεξιώσεις, ούτε από τις ακριβές πολυδάπανες αφίσες, ούτε από την ηρωική πράγματι ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο του Γεωργιάδη ούτε από τα γλυκανάλατα φιλιά της «μπουμπούκας» στον Πρόεδρο του «ΛΑΟΣ». Αντιθέτως έφεραν απογοήτευση και θλίψη στους ψηφοφόρους που πίστεψαν ότι ο «ΛΑΟΣ» είναι κόμμα της ρήξης και της ανατροπής, και κόμμα των αρίστων.

Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι θλιβερό, αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν μπορέσαμε ακόμα και τώρα να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του λαού και ιδιαιτέρως των νεοδημοκρατών οι οποίοι αγνόησαν τον Γεωργιάδη και ψήφισαν Κικίλια. Όπως επίσης αφαιρέσαμε δύναμη από τον Νικήτα Κακλαμάνη που υποτίθεται ότι φαρισαϊκώς τον υποστηρίξαμε αφού πολλοί από το «ΛΑΟΣ» ψήφισαν τον κ. Μιχαλολιάκο στο δήμο Αθηναίων δίνοντας του ένα 5%.
Όταν εμείς ήμασταν δίπλα στον Γιώργο Καρατζαφέρη και καλύπταμε με το δημοσιογραφικό μας κύρος δίνοντας από την τηλεόραση τις μάχες εναντίον του Γιάννη Τζανετάκου ο Καρατζαφέρης έφερε 14%. Και όταν στις εκλογές του 2004 απείχαμε το κόμμα δεν μπήκε στη Βουλή πιάνοντας 2,5%. Αντιθέτως στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 το 2,5 το κάναμε 3,85% και κερδίσαμε δυο έδρες στο νομαρχιακό συμβούλιο. Χωρίς υποστήριξη, χωρίς μέσα, χωρίς διαφήμιση. Ακόμα και το «ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ» για δεκαπέντε μέρες μετά τις εκλογές δεν ανέφερε την νίκη μας.

Ο «ΛΑΟΣ» στις πρόσφατες εκλογές υπέστη ήττα, ανεξαρτήτως αν επικοινωνιακώς προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη ότι διατηρεί τις δυνάμεις του. Δυστυχώς χάνει 2% και κατακτά μόνο τρεις έδρες οι δυο από τις οποίες ανήκουν στους βουλευτές Γεωργιάδη- Πλεύρη οι οποίοι εάν παραιτηθούν θα αντικαταστούν από δυο εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους του κεντρικού τομέα.

Βεβαίως όλα αυτά θα τα φέρουμε στα κομματικά όργανα όποτε αυτά συνεδριάσουν. Σήμερα ενημερώνουμε τους ψηφοφόρους και την κοινή γνώμη.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στάθηκε ικανός στο να σχηματοποιήσει τις αρχές και τις αξίες μας σε κόμμα και έτσι εκφράζει συγκυριακά τον χώρο μας. Του ανοίξαμε θεμέλεια για σούπερ μάρκετ και αυτός επιμένει να στεγάζεται και να διοικεί περίπτερο. Είναι κρίμα με τον εγωισμό και τις κολοτούμπες του να κλωτσά την εύνοια της τύχης και τον αγώνα και τις μάχες που έδωσε ως τώρα. Τον καλούμε να αναλογιστεί τις ιστορικές του ευθύνες και να αλλάξει στάση και πολιτική.

Ο χαρακτήρας των εκλογών του β’ γύρου την Κυριακή 14.11.10, δεν έχει πλέον αυστηρώς κομματικό περιεχόμενο. Αυτό έγινε την Α’ Κυριακή. Τώρα πρέπει να εκλέξουμε ικανό και έμπειρο Περιφερειάρχη. Και στην περίπτωση αυτή προκρίνω τον Γιάννη Σγουρό, που υπήρξε πετυχημένος νομάρχης με σημαντικό έργο στο οποίο βέβαια συμβάλαμε και εμείς αφού είχαμε διακριτή άψογη συνεργασία και αφού υλοποίησε πολλές από τις προτάσεις μας.

Το έργο αυτό το αναγνώρισε τρεις φορές και ο Γιώργος Καρατζαφέρης στις ανά έτος γιορτές κοπής της βασιλόπιτας του συνδυασμού μας, αλλά και στην προ των εκλογών συνάντηση του με τον Γιάννη Σγουρό.

Επειδή η αδικία δεν ευλογείται νομίζω, ότι πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μαζί, για να εκλεγεί περιφερειάρχης ο Γιάννης Σγουρός.

Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Βαγγέλη Παπαδόπουλε... μη λες μαλακίες... Τι πάει να πει ότι "σχηματοποίησε ο Καρατζαφέρης τις δικές σας αξίες και αρχές;" Εσείς -όποιοι εσείς -φυτα πολιτικής σκέψεις, δεν είχατε όρχεις... μόνοι σας να σχηματοποιήσετε τις ιδέες σας και δεθήκατε στο άρμα ενός "σαλτιμπάγκου;" Ε, τότε λίαν καλώς ..σας αποτάσσει ο ..αρχηγός που...σχηματοποιεί τις αρχές σας! Τι φαιδρότης κι αυτή;
Μα είσαστε για τα πανηγύρια. .. Μια συμβουλή από την press-bank... : Σιώπησε.Ο Γ.Καρατζαφέρης σε έστειψε... Σε έβγαλε στον πολιτικό στίβο... αλλά κάνε το κορόϊδο. Χωρίς τον Γιώργη Καρατζαφέρη   ήσουν ένα τίποτε... Και στο δημοσιογραφηλίκη φυσικά... Σήμερα αντιλαμβάνεσαι το τίποτά σου... και μας στέλνεις αυτά τα ραπόρτα εναντίον του. Ε, πια είσαι 75 χρονών ...σοβαρέψου...
Τι θα γινότανε τάχα αν σε έβαζε στη λίστα ο Γιώργης;... Θα του έφερες ψήφους και πώς;
Κάνε το κορόϊδο ..κι αποσύρσου... όσο γίνεται πιο γρήγορα... Εξ άλλου μονάχος δεν μπορείς να σχηματοποιήσεις καμιά αρχή... καμιά αξία!...αλλά ακούμπησες σε έναν αλαφροίσκιωτο.. που έχει όμως τσαγανό, στον Γιώργο Καρατζαφέρη! Δικό σου θέμα... που δέχτηκες να είσαι υποτακτικός...
Τι είπες ότι είσαι δημοσιογράφος;  Υποτακτικός  & λιβανιστής κάποιου άλλου;..Ε, καλά να πάθεις!
Γιατί σκούζεις... ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ... 
Ρε τσίφτη... Βαγγέλη, περίμενες τον Γιωργάκη... να σχηματοποιήσει τις αρχές και τις αξίες σου; Ε, εδώ πια καταρρέουμε πλήρως με την περίπτωσή σου... Βασικά καταριόμαστε... κάθετα!..ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ !

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ καθέτως και εν δικαίω!

Δεν υπάρχουν σχόλια: