Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

AMAΡΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ....Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!
Θλιβερή η εικόνα που εμφάνισε ο μαθουσάλας Κων. Μητσοτακής με την τελευταία συνέντευξή του στον Παπαχελά... προχθές...Πυροβόλησε κάθετα το κόμμα στο οποίο είναι... και επί τιμή πρόεδρος του! Για να περισώσει τη... δοτή κόρη του ... στην πολιτική σκηνή!Το χειρότερο δε εξ όλων που προδίδει και τον απέραντο φασισμό του είναι ότι είπε... "πως αν κουνούσε το δαχτυλάκι του... θα έστελνε στη φυλακή τον Ανδρέα Παπανδρέου...!!
Τι λε ρε μαχαλόμαγκα της Κρήτης! Για δαχτυλάκι μιλάς; Εδώ , εσύ και οι όμοιοί σου παλαμαριάζετε την Ελλάδα για δεκαετίες... και κυκλοφορείτε ελεύθερα ακόμη...
Δαχτυλάκι θα κουνούσες... μεγάθυμε..; Δηλαδή σαν τι θα έκανες όταν δικαζόταν ο Ανδρέας ...ως εισί παρών... ; Θα τηλεφωνούσες στον δικό σου Αρεοπαγίτη Κόκκινο... και θα του έλεγες να στείλει τον Ανδρέα στη φυλακή; Αυτή την εμετική δημοκρατία εκπροσωπείς; Να πως έχουν ευτελιστεί τα πάντα στην Ελλάδα με πολιτικούς σαν κι εσένα! Δείτε πιο κάτω μια ιδέα που ρίχνει ο Βασίλης Κουτουζής, δεξιόστροφος δημοσιογράφος  με, αλλά ακέραιος.


Από > http://www.koutouzis.gr/politika.htm

Ο κ. Κων. Μητσοτάκης να παραιτηθεί  του τίτλου του «ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΝΔ»
Ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος γέρασε στη πολιτική, δικαιούται να έχει όποια γνώμη θέλει, τόσο για τον κ. Γ. Παπανδρέου, όσο και για τον κ. Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία.
Ομως κάνει ένα σοβαρό Λάθος: Πριν απ όλα αυτά, για να μιλάει, θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί του τίτλου του «ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ».
Αλλιώς μένει εκτεθειμένος. Εκτός αν η ηλικία του δεν του επιτρέπει να το σκεφθεί. Δεν θέλει σαν το μικρό παιδί να του πάρουν το παιχνίδι του. Γι αυτό καλό είναι κάποιος να του το υποδείξει.
Επειτα μήπως είναι καιρός να σταματήσει τις εμφανίσεις στην ΤιΒι; Οι θέσεις του είναι γνωστές, σοφότεροι δε γινόμαστε!
_____________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια: