Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ...ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΕΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ! ΑΦΕΡΙΜ!

Οι κωλοσφουγκάριοι του ΠΑΣΟΚ...οικοδομούν το όραμα της αναγέννησης της Ελλάδας!

Αθήνα, 15 Σεπτεμβρίου 2010

                                     ΠΡΟΣ:-Γραμματείς και μέλη Τομέων Εθνικού Συμβούλιου, Περιφερειακών Επιτροπών, Διατομεακής Επιτροπής, Νομαρχιακών Επιτροπών,
Τομεακών Επιτροπών, Τοπικών Οργανώσεων, Οργανώσεων Εργασίας
 -Εθνική Αντιπροσωπεία Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
ΚΟΙΝ.: Γραφείο Προέδρου, Μέλη Εθνικού Συμβουλίου, Γενικό Διευθυντή, ΕΚΑΠ,
Συνήγορο του Μέλους και του Φίλου, Γραφείο Τύπου και Μ.Μ.Ε.   

Συντρόφισσες και Σύντροφοι,
Εκλέχθηκα Γραμματέας σε μια ιστορική καμπή της πολιτικής ζωής, που οι συνθήκες της πολυεπίπεδης κρίσης που βιώνουμε επιβάλλουν μεγάλες μεταρρυθμιστικές αλλαγές ενώ ταυτόχρονα διαμορφώνεται μια νέα συλλογική αντίληψη για την πολιτική, καθώς το μοντέλο του κράτους που μας οδήγησε στα σημερινά αδιέξοδα έχει χρεοκοπήσει.
Το κόμμα μας, σ’ αυτές τις συνθήκες, καλείται να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καιρών και στις απαιτήσεις της κοινωνίας , με όχημα τη νέα κυρίαρχη πολιτική και ιδεολογία της συνολικής αλλαγής των όρων λειτουργίας του κράτους, με σκοπό την απόλυτη και ολοκληρωτική υπεράσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού συμφέροντος και των δικαιωμάτων των πολιτών
Έχω συναίσθηση της ευθύνης, για την στήριξη του δύσκολου και επίπονου κυβερνητικού έργου, αλλά και για την ενδυνάμωση του κόμματος, ώστε με τις πρωτοβουλίες και τη δράση του να γίνει ιμάντας μεταφοράς των κοινωνικών αναγκών.

Είναι ανάγκη, ταυτόχρονα, το κόμμα να αποτελεί τη συνείδηση της κυβέρνησης. Είναι ανάγκη να αναδείξουμε ότι η οργανωμένη πολιτική σε συνδυασμό με το όραμα, την έμπνευση και το συναίσθημα που αναζητά η κοινωνία για να κινητοποιήσει είναι τα κυρίαρχα ζητούμενα ώστε η πολιτική να αποκτήσει την αυτονομία της.

Θα είμαι ανοιχτός σε όλους τους συντρόφους, θα είμαι ανοιχτός σε όλα τα στελέχη και τα μέλη, έτσι ώστε να δώσουμε την πολύ μεγάλη μάχη: για τη μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη», που θα δώσει μια νέα πνοή στην Ελλάδα και να οδηγήσει τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.
Σε αυτό το πλαίσιο, σας καλώ να εντείνετε τις προσπάθειες σας για την ανάπτυξη της συλλογικής δράσης και να προβάλετε την ηθική της πολιτικής στην καθημερινή σας παρουσία, για να δικαιώνετε τις αρχές και τις ιδέες του κινήματος μας.
Σας καλώ, στις αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται, να δώσουμε μαζί με το λαό, που αγωνίζεται και αγωνιά, τη μάχη για ένα κράτος που προνοεί, σχεδιάζει, οργανώνει, εφαρμόζει και λογοδοτεί.
Σ’ αυτές τις εκλογές, είμαστε βέβαιοι, πως με τα στελέχη μας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια αυτοδιοίκηση, θα πάρουμε μια νέα ισχυρή εντολή να κεφαλαιοποιήσουμε και να αξιοποιήσουμε τις καινοτομίες του «Καλλικράτη» και να ξαναδώσουμε μια νέα πνοή, μια νέα ελπίδα για το αύριο.

Είμαστε όλοι σε ετοιμότητα για να αναλάβουμε τις αναγκαίες πολιτικές και οργανωτικές πρωτοβουλίες.

Ως νέος Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου, υπηρετώντας τους κοινούς μας στόχους, θα τροφοδοτούμαι από την εμπειρία και την δράση σας, για να φανώ αντάξιος της ευθύνης.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου, για να φανώ άξιος της εμπιστοσύνης του Προέδρου και των μελών του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και για να προωθήσουμε από κοινού τις αξίες και τα ιδανικά του Κινήματος.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς,
Μιχάλης Καρχιμάκης

OXI ...διαφωνούμε κ. ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ...

Αυτά που αναφέρεις στην εγκύκλιό σου, είναι παλαιοντολογικά.!!

Ποιος είναι ο συντάκτης αυτού του αναχρονιστικού κειμένου; Γραμματούλια μπορεί να γνωρίζει... αλλά ενυπνιάζεται με το “όραμά σας”!

Τι λες; Το έχεις προσμετρήσει; Ζύγιασες τις λέξεις.που υπογράφεις;.. Κανένα όραμα δεν θα βρεις... Καλείς τον κόσμο σου... να αγωνιστεί για τον Καλλικράτη... που είναι μέρος του οράματος... αλλά όχι το όραμα ολάκερο!

Τι λες; Το κόμμα πρέπει να ...καπελώνει την Κυβέρνηση; ...να είναι συνείδησή της; Είναι όραμα αυτό; ΄Η φτύσιμο του οράμματός σας.;.. Ποιος γέννησε το όραμα; Το κόμμα ή κάποιοι μπροστάρηδες που είναι μέλη της Κυβέρνησης; Δηλαδή το σαμάρι κάνει τον γάϊδαρο;

Δεν μας τα λες καλά φίλε... συμπαθέστατε κ. Καρχιμάκη... Με τέτοια δεκανίκια αλλοτινών καιρών... ξεκινάς ...το όραμα;

Ψάξε για άλλους πιο ανοιχτόμυαλους συμβούλους....

Τζάμπα πετάτε τα λεφτά σας... Πάντως εμείς ως συμβουλάτορες... θα σας στοιχίζαμε φθηνότερα...
Με 5.000 ευρουλάκια το μήνα... θα σας αλλάζαμε το παλαιοντολογικό σας ίματζ... και θα ανασαίνετε... Ειδοπποιείστε μας να σας στείλουμε έναν από τους "μάγους" μας  Δ.Σ. που έχουμε στη φαρέτρα μας... Αλλά δεν θα είναι -μπορεί και νάναι- Πασόκος, και κωλοσφουγκάριος... ΟΥΤΕ  ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΤΑΖ θα σας κάνει! Αυτό πρέπει να εξασφαλιστεί... Διαφορετικά η στραβομάτρα σας θα συνεχιστεί...

PRESS-BANK
Και κόψτε πια το παραμύθι... να έχετε δίπλα σας φανατισμένους Πασόκους...  ΄Ολο το μπάχαλο ξεκίνησε επί  Μεγαλοπρεπούς.. Ανδρέα του Α! ... ΄Ολα είναι σμπαράλια...Δείτε και παραδίπλα... Για ποιό όραμα μιλάτε, όταν δεν κάνετε αυτό που έκανε ο δικτάτωρ- δικτάτωρ της φακής ήτανε βέβαια-  Παπαδόπουλος ..- Κάλεσε όλους τους σπουδαίους  ΄Ελληνες από εξωτερικό-εσωτερικό να έλθουν εδώ να βάλλουν το δικό τους λιθαράκι στην αναγέννηση του τόπου... Τέτοιο όραμα δεν έχετε; Ωραία... γιατί δα δέχεστε μόνο τους κομματικούς κωλοσφουγκάριους σας; Μα τέτοια υποκείμενα που έχετε στρατολογήσει δίπλα σας -ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ- για ένα μόνον νιάζονται... Για τη δική τους μάσα! Σοβαρευθείτε και μετά μιλάμε για ...οράματα... ΠΟΥ  ούτε καθ΄...όναρ...βλέπετε!
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: