Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010


OI ΕΛΛΗΝΕΣ  BLOGGER ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...
ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ...ΑΓΑΠΗ...
Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ και τα μέλη της αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν την "φτιαχτή" πολιτικά κρίση με τον δικό τους τρόπο...
ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ... είναι το σύνθημα!
Πώς μπορεί να γίνει αυτό και χωρίς πολλές άστοχες διαδικασίες και φιλάνθρωπα νταβαντούρια;
Πολύ απλά: Πάντα σε κάθε σπιτικό περισεύει ένα πιάτο φαγητό... Αυτό ακριβώς το φαγητό θέλουμε! Να προγραμματίζει η Αρχόντισσα του σπιτιού... για τον άγνωστο διπλανό της...  Αυτό είναι "το πιάτο της αγάπης!"
Πως θα φθάνει στον άνθρωπο που το έχει ανάγκη; Και θα το έχουν αύριο περισσότεροι συνάνθρωποι ανάγκη!
Ακριβώς σ΄αυτό το κρίσιμο ερώτημα απαντούν με το παρόν τους οι απανταχού της χώρας ΄Ελληνες blogger μέλη της Ενωσης Συντακτών Διαδικτύου-ας πούμε ένα είδος "πρακτόρων αγάπης" ή "σερβιτόρων αγάπης  " αν επιθυμείτε... 
Ο ρόλος τους είναι ένα γιοφύρι, ανάμεσα στην αθάνατη μαγείρισα μάνα μας και στον έχοντα ανάγκη τροφής... ΟΛΑ γίνονται τηλεφωνικά. 
Να το εξηγήσουμε: Η μαμά μαγείρισσα τηλεφωνεί (στο τηλέφωνο ή στα  e-mails που δίνουμε ) και λέει ότι μια -δυό φορές την εβδομάδα πως έχει ένα πιάτο φαγί...για τον άγνωστο διπλανό μας.
Από τα κεντρικά επιτελεία της Κίνησης ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, τα στοιχεία διαβιβάζονται στον ή στους μπλογκερς της περιοχής όπου μένει η κυρία μαγείρισα...μαμά, και μετά γίνεται η επικοινωνία με τούς έχοντες ανάγκη της περιοχής...-ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ-  κ.λ.π.Πηγαίνουν , παραλαμβάνουν σε πλαστικό μπολάκι, το πιάτο της ημέρας...Και τέλος... η φασαρία αγάπης.

Προς το παρόν όλα αυτά είναι αρκετά για να μπείτε στο πνεύμα της Κοινωνικής πρωτοβουλίας της ΄Ενωσης Συντακτών Διαδικτύου... Οι συντάκτες του Διαδικτύου, είναι άτομα απόλυτης προσφοράς τουλάχιστον στο κεφάλαιο της ψυχρής ενημέρωσής σας...κι άνευ ...αμοιβής...ως γνωστόν!!! Βασικά έχουμε να κάνουμε με ιεραποστόλους αληθινούς.  Επειδή δε είναι γνώστες του γίγνεσθαι που υπηρετούν ενημερωτικά,γνωρίζουν ότι η ελληνική κοινωνία άρχισε να κλωνίζεται.. -με την φτιαχτή κρίση- ακόμη και για ένα πιάτο φαγί...  ΄Ετσι τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ είπαν να αντιμετωπίσουν με αυτόν τον "έξυπνο" αρμονικό τρόπο την κρίση...με το σλόγκαν: ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ! ΄Ενα πιάτο φαγί περίσσιο υπάρχει στα περισσότερα καλοστεκούμενα αστικά σπίτια... Αυτό "το πιάτο αγάπης", δεν θέλουμε να πετιέται... αλλά να πιάνει τόπο σε κείνους από τους συνανθρώπους μας που βιώνουν άτυχες στιγμές...
Οι αρχόντισσες των σπιτιών μας είναι προθυμότατες... Μάλιστα δε μία από αυτές μας δώρησε ένα ΒΑΝ... για τη μεταφορά-διανομή  των εδεσμάτων...σε ειδικές περιπτώσεις...  (Ναί κάνουμε κι αυτό... στην ιεραποστολή αυτή)
Αυτά προς στο παρόν. Αν κάποιος μπλογκερ δεν είναι μέλος της Ε.Σ.Δ., αν θέλει να μετάσχει στην εκστρατεία ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ , δεν έχει παρά να το δηλώσει... Θα χαρούμε απλά... διότι θα χαρίσει "ενδιαφέρον"  στους διερχόμενους αυτή τη στιγμή, συνανθρώπους μας,  δυσκολίες.
ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ στο > 6934487885 ή στα e-mail που σας δίνουμε....πάνω στην αφισσέτα.
ΟΙ Συντάκτες του Διαδικτύου -Blogger, μετέχουν αποφασιστικά στα προβλήματα της σήμερον! Και δίνουν λύσεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια: