Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ!

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Την Πέμπτη δικάζεται ο Μάκης Βραχιολίδης και συνεργάτης της press-bank…με ένα στόχο… να τον πάψουν να γράφει… Να πάτε στο δικαστήριο… έτσι για να εμποδίσετε μια ακόμη “δολοφονία”… που κατεργάζονται σκοτεινοί εγκέφαλοι…Δικάζεται ως γνωστόν διότι βάφτισε μια εγκαταλελειμμένη –σε πλατεία του Παπάγου- βάρκα ως ναυαρχίδα …॥και ο ναύαρχος δήμαρχος του προαστίου θεώρησε τούτο… προσβλητικό।Και βρέθηκαν δικαστές πρωτοδίκως να τον καταδικάσουν! Μεθαύριο Πέμπτη παίζεται η τελευτά πράξη αυτή της φαρσοειδούς δικαστικής περιπέτειας।Η ακροαματική διαδικασία περατώθηκε την περασμένη εβδομάδα και το δικαστήριο… ανέβαλε την απόφαση για την ερχόμενη Πέμπτη.

ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ

Κοινή η μοίρα των μάχιμων δημοσιογράφων। ΄Εγινε μόλις γνωστό πως ο Μάκης Βραχιολίδης ως διευθυντής του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, μιας εκ των παλαιοτέρων εφημερίδων της Αττικής,υπήρξε στο παρελθόν στόχος βομβιστικών επιθέσεων και 4 ληστειών σε δικά του οπτικά καταστήματα। Σήμερα είναι απλά στόχος δικαστικών διώξεων…। συμπτωματικά από τρεις δημαρχούς…Του Χολαργού, (Νικολάου), Παπάγου (Ξύδης) και του Θεσπιαίων (Τραπεζιώτη)Ο Γολγοθάς συνεχίζεται… ΄Ενας ακόμη δημοσιογράφος που κυνηγιέται, γιατί λέει ήθελε να γράφει αλήθειες! --φωτο: ο Βραχιολιδης με τον Αμερικανό πρέσβυ.
Ως πότε πια θα περιμένουμε να ξυπνήσουν οι δημοσιογράφοι και να αρπάξουν στειλιάρι κατά των επαγγελματιών διωκτών τους ; Δεν πάει άλλο. Το φωνάζουμε από το 1994. Βάλτε κι εσείς το σηματάκι αυτό… >ώστε να γίνει συνείδηση πως ο Τύπος, οι γράφοντες,ΟΙ ΣΥΝΤΆΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ τελούν εν διωγμώ; Και διώκονται από ανθρώπους της εξουσίας για ψύλλου πήδημα.. έτσι για να τρομοκρατούν, εκφοβίζουν.. Αυτό είναι το εφιαλτικό κλίμα που ζει καθημερινά, ο δημοσιογράφος-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ, σχοινοβατώντας με τις λέξεις …κι αν και κατά πόσον αυτές εκληφθούν ως υβριστικές… ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ κι εσείς οι νεότεροι μπλογκερς που μπήκατε φλογισμένοι να πείτε τις δικές σας αλήθειες… Να μην ξεχνάτε πως η εξουσία κυνηγάει από καταβολής Τύπου, τους ελευθερολαλούντες. Φτιάχνει νόμους παραδαλούς για να τσακίζει ..για να γονατίζει…( τελευταίος Νόμος περί Τύπου φέρει την υπογραφή εκείνου του μωροφιλόδοξου Ευάγγελου Βενιζέλου) Κι όταν δεν τα καταφέρει… στέλνει πιστολάδες …ήνα κάνουν ληστείες, να καταστρέφουν γραφεία εφημερίδων …να τα καίνε. Θυμηθείτε τις FAR WEST καουμπόϊκες ταινίες… Οι πιονέρηδες του Τύπου της εποχής εκείνης υπέφεραν τα πάνδεινα με τους τραμπούκους της τοπικής εξουσίας… έτσι επειδή η τοπική εφημερίδα έγραφε μη ΣΥΜΦΕΡΤΙΚΑ ΓΙΑ τους εξουσιαστές! Πυρπολούνταν οι εγκαταστάσεις του… από τους τραμπούκους της ντόπιας εξουσίας… Αλλά ενταύθα η διαπλεκόμενη ΕΣΗΕΑ… χρονίως δεν καταλαβαίνει.. τίποτε. Δεν κάνει τίποτε ..
Ο Γκιόλιας, ο Βραχιολίδης (ο πατήρ του εισέπραξε 15 χρόνια φυλάκιση-ρεκόρ…για τα γραφόμενά του ), είναι ελάχιστα παραδείγματα ηρωϊσμού λευτεροφροσύνης και πείσματος να υπηρετηθεί ο λαός με διαφάνεια και καθαρότητα।Υπάρχουν αμέτρητοι ρεπόρτερ σαν κι αυτούς … Ο Γκιόλιας πλήρωσε το τίμημα, ΚΥΡΙΩΣ ως μπλογκερ! Ο Μάκης Βραχιολίδης συνεχίζει να να πληρώνει σερνόμενος στα δικαστήρια… Η περιπέτεια στα δικαστήρια είναι θάνατος με δόσεις… Συνεχής θάνατος…δηλαδή! 1--Γνωρίζετε το δράμα του ρεπόρτερ μέσα στην οικογένειά του; Η press-bank εντός των ημερών θα σας δείξει μια άλλη πλευρά του μαχητή ρεπόρτερ…αυτήν… μέσα στην οικογένειά του. Γιατί οι διώξεις των δημοσιογράφων δεν είναι μια απλή δικαστική περιπέτεια…Δημιουργεί και παρενέργειες… δραματικές ενδοοικογενειακές! Θα τα πούμε… STAND BY… Περίμενε Να θυμάσαι απλά τον Γκιόλια…ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΙΑ!

ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!…।ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ BLOGGERS ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ

!Ο Γκιόλιας ήταν ορίτζιναλ Blogger!Η βρώμικη δουλειά της εκτέλεσης του ρεπόρτερ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ…ξάφνου μετατοπίζεται στο φάκελο τρομοκρατία… Τα πιστόλια μπορεί μεν να ανήκουν …βαλλιστικά σε τρομοκράτες , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στοχεύθηκε από τρομοκράτες, την ώρα που θεωρητικά και πρακτικά ο Γκιόλιας με τη δράση του… “εξυπηρετούσε” τις σαλατοποιημένες προθέσεις τους… περί διαφάνειας και εντίμου δημόσιου βίου। ΄Ηταν σύμμαχος (από άλλο αγνότερο,όμως, μετερίζι), αλλά πάντως επί της ουσίας δεν έπρεπε να είναι εχθρός τους। Γιατί λοιπόν η τρομοκρατία να χτυπήσει έναν ρεπόρτερ που κατάγγειλε σταθερά τα άπρεπα που συμβαίνουν στο βίο μας;΄Οχι … Ο ρεπόρτερ εκτελέστηκε γι αυτά που έγραφε! Ενοχλούσε… Δέχονταν από παλιά απειλές ο Γκιόλιας॥ όπως όλοι άλλωστε οι μαχόμενοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι εν τούτοις ιδιορύθμως ΑΦΟΒΟΙ, παλληκάρια σκέτα, δεν…λαμβάνουν υπόψη… Γιατί άλλωστε; Καθημερινό μενού είναι ο εκφοβισμός του δημοσιογράφου από τον πάσα ένα… ΚΕΡΑΤΑ! Τελικά ο ρεπόρτερ εθίζεται… αδιαφορών ΚΑΙ συνεχίζων την αποστολή που ‘έταξε στον εαυτό του! Πιο κάτω σας δίνουμε κάποιες λεπτομέρειες για τον ΡΕΠΟΡΤΕΡ που ΕΦΥΓΕ με τέτοιο βάναυσο τρόπο। Πολλά εξ αυτών προέρχονται από το ΤΡΩΚΤΙΚΟ, του οποίου υπήρξε η ψυχή… έστω κι αν κάποιοι λένε πως δεν είχε σχέση… Εμείς ξέρουμε! Ο Γκιόλιας ήταν αληθινός μαχητής ρεπόρτερ। Γι αυτό και στοχεύθηκε!ΤΙΜΟΥΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΑ τη λεβεντιά του ρεπορτερ ΓΚΙΟΛΙΑ που έγραφε ,κατάγγειλε επώνυμα τους νταβατζήδες της σύγχρονης Ελλάδας!________________________________________________________________

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΙΑ… ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΑΘΕΡΑ… ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ… ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ! ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ…ΑΔΕΡΦΙ… Τα γεράκια καιροφυλακτούν… Η καμπάνα χτυπάει και για σένα… Σε ένα δευτερόλεπτο ανακαλύπτουν ποιος είσαι και σε στέλνουν σε δικαστήριο… ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ στη google … πως τάχα θα είσαι ασφαλής εν τη ανωνυμία σου! Κι άντε να βρεις κανέναν δικαστή με ανοιχτό μυαλό –Τέτοιοι υπήρχαν πριν 40 χρόνια… Σήμερα; Δεν βλέπεις τα χάλια της δικαιοσύνης; Θα περιμένεις να αθωωθείς με δικαστές διαπλεκόμενους;ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ στην ψευδοθεωρία πως τάχα ΕΛΕΥΘΕΡΟΛΑΛΕΙΣ… Νομίζεις… Στην επόμενη στροφή σε περιμένουν χίλιοι διαόλοι… έτοιμοι να σε χάψουν!ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΗ ΣΥΣΤΑΣΗ… ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ… Να σε παρακαλέσουμε; Μα χρειάζεται παράκληση στα αυτονόητα; ___________________________________________________________________________
ΑΒΥΣΣΑΛΕΟ ΜΙΣΟΣ ΧΩΡΙΖΕ ΓΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ
Είδηση που δημοσιεύσαμε πριν από μερικές μέρες σχετική με τον Γκιόλια>Δεδικασμένο δημιούργησε στην Ελλάδα η ιστορική δικαστική απόφαση υπέρ της google .GR

Ιστορική χαρακτηρίζεται από νομικούς κύκλους η πρώτη απόφαση δικαστηρίου στην χώρα μας υπέρ της google που δικαιώνει την ελευθερία της έκφρασης του λόγου και απαγορεύει να δοθούν οι ip κάποιου blog(στην προκειμένη του troktiko) σε οποιονδήποτε το ζητήσει. Ο Μάκης Τ. έκανε ασφαλιστικά μέτρα και τα έχασε αλλά με αυτή την κίνηση δημιούργησε ένα δεδικασμένο που δεν συνέφερε κανέναν παρά μόνο τα blogs!
Διαβάστε περισσότερα »

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙΣ
Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα , χαρακτηριστικότερα των οποίων είναι αυτά των Κρητών Πατριωτών, που θα βρείτε στα σχετικά λίνκς πιο κάτω. Πάντως ανεξάρτητα από τους καυγάδες Μάκη-Γκιόλια θα είναι εντελώς αφελές αυτή τη στιγμή να εκτοξευθεί οποιαδήποτε υποψία προς την κατεύθυνση του Μάκη.
Ωστόσο κατά πληροφορίες μας αναμένεται να κληθεί να καταθέσει στους διενεργούντες τα του φόνου, όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι που είχαν σχέσεις με τον αγρίως δολοφονηθέντα ρεπόρτερ.
Γράφουν οι Κρητικοί:
“ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΠΩΣ: ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΦΙΜΩΘΟΥΝ ΤΑ ΒLOGGS ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΙ ΒLOGGERS” !!!
ME AΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΕΓΚΥΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΩΝ ΦΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΑΥΤΗΣ ΤΩΝ BLOGGERS ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.
http://cretanpatriot.wordpress.com/2010/07/19/σκότωσαν-τον-δημοσιογράφο-blogger-ακουστε/ Δείτε και το πιο κάτω βίντεο.O Γκιόλιας λέει πως ο Μάκης πήγε να σκοτώσει το Θέμο! ΒΙΝΤΕΟ

OXI ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ!
Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια. (κλικ εδώ)
Δεν γνωρίζαμε προσωπικά, τον αγρίως, γκακστερικά, μπαμπέσικα δολοφονηθέντα Σωκράτη Γκιόλια. ( Αν κι ως ιστοσελίδες-Τρωκτικό-Τράπεζα Τύπου- μεταξύ μας υπάρχει σταθερά αλληλοσεβασμός, βεβαιωμένος πολυτρόπως)!
Προσοχή μερικοί προσπαθούν να θολώσουν τα ύδατα… λέγοντας ..πως τάχα ο δολοφονηθείς, δεν είχε σχέση με το τρωκτικό…. ΗΤΑΝ, Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΊΣ, η ψυχή και το …όραμα του ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ! Το νάμπερ ουάν του ελληνικού μπλοκινγκ! ΚΑΘΕΤΟ ΑΥΤΟ!
΄Ομως είχε στόφα ξεροκέφαλου μαχητικού ρεπόρτερ, Έτσι είναι οι αληθινοί ρεπόρτερς σε όλο τον κόσμο… Μια περίεργη μπαγκέτα τους κατευθύνει να κάνουν πολλά εκτός … της θλιβερής κοινής λογικής. Αλλά αυτοί αγέρωχοι με λεβεντιά απίστευτη, ΑΦΟΒΟΙ… είναι πέραν της θεσπισμένης, βολικής αυτής …πρακτικής!.
Συνεχίζουν τον δύσβατο δρόμο τους.. Να λένε αυτά που πιστεύουν επωφελή για τον λαό τους… Ποιοί πολιτικοί κι άλλοι χαλβάδες μπορεί να συγκριθούν προς το ανάστημά τους…; Ανάστημα που στα τελευταία 200 χρόνια που εμφανίστηκε η σημερινή μορφή της δημοσιογραφίας, διαμόρφωσε τις εξελίξεις και την ιστορία… του κόσμου. Η αιχμή του δόρατος σε κάθε απόπειρα ανάτασης της ανθρωπότητας ήταν ο δημοσιογράφος και ουδείς άλλος, κυρίως πολιτικός..προφέσορας της λούφας …ή άλλος αλητήριος τυχοδιώκτης! Οι εξελίξεις που απολαμβάνουμε στην σύγχρονη εποχή είναι προϊόν ΜΟΝΟΝ του ρεπορτερ και και ουδενός άλλου! Είναι καταγεγραμμένα αυτά ιστορικά! ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ήσαν μόνο οι δημοσιογράφοι κι όχι τα τσογλάνια –πραιτοριανοί της κακάσχημης Αλέκας του Κ.Κ.Ε. ..η οποία πετάει σε σύννεφα! ΄Η των άλλων.. κατσαπλιάδων του δημοσίου βίου μας, που επιβιώνουν δια του Τύπου… ..Κι αφού καταστούν γνωστοί (μεγάλος τους καημός ) …-χάρις στον αλαφροϊσκιωτο δημοσιογράφο τον οποίο..οι μπάσταρδοι μετά τον στέλνουν σωρηδόν στα δικαστήρια για …”προσβολή της τιμής τους! Για ποιά τιμή μπορεί να μιλάμε με καθαγιασμένα άνέντιμους και ψαχνόμενους τυχοδιώκτες…με το θλιβερό όραμα να αναγνωριστεί το μηδενικό, θεατρινίστικο έργο τους από το πόπολο;
Η Press-bank, καταθέτει την τιμή της προς την απώλεια του ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ… Αγωνίστηκε ανένδοτα κι ανυπότακτα. Με μια πιστολιά καθάρισε και ησύχασε! Εμείς όμως είμαστε εδώ… Πυροβολούμενοι καθημεράνα… βασανιστικά… από τη μούργα των καραγκιόζηδων του δημοσίου βίου μας.. Υπουργούς, παρατρεχάμενους , συνοικιακούς πολιτικούς της δεκάρας κ.λ.π.
Και την επόμενη Πέμπτη ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΥΜΕ μια άλλη δικαστική φάρσα… Μετά από οκτώ μέρες … αναβολής… κι αφού το μαγείερεμα .. έγινε κανονικά … οι πανέντιμοι δικαστές… θα εκδώσουν απόφαση..καλομαγειρεμένη και νόστιμη. Θα αποφανθούν σοφολογιότατα, αν μια βάρκα προβιβάζεται εις …ναυαρχίδα.. αποτελεί προσβολή της τιμής και της αξιοπρέπειας ενός κατ’ά γενική ομολογία…μαλάκα δημάρχου…
Το λέμε κάθετα: Οι σημερινοί δικαστές έχουν τεράστια συμπλέγματα , κρίσης, παιδείας, σοφίας… Σχεδόν δεν σκαμπάζουν από τίποτε! ΟΛΟΙ τους είναι της μεταπασοκικής αθλίας περιόδου του Νεάντερνταλ… Δεν καταλαβαίνουν… Κι από πάνω κάνουν και τον ξύπνιο… Και οι άννοοι επιζητούν… να εκλαμβάνονται, όντας δημόσιοι υπάλληλοι, …ως λειτουργοί… Άει πια στο διάολο!..Εργολάβοι εσόδων –με τις καταδίκες- για τον κρατικό κορβανά!
Εν τάξει … πια παλαβώσαμε… Είναι γνωστόν! Απλά οι δικαστές ζούν στις νεφέλες τους! θΑΡΡΟΥΝ πως δα είναι άκριτοι… Καλόν ύπνο… Υπαλληλίσκοι του κερατά είναι μεροκαματιάρηδες… που παριστάνουν και τους λειτουργούς! ! Θα τους περάσει το συνάχι! ΄Ενας μονάχα είναι ο αληθινός λειτουργός…Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ…
Ο Ρεπόρτερ Σωκράτης Γκιόλιας,
WHO IS WHO….

Με μια σφαίρα μπορείς να βγάλεις αυτόν που σε ενοχλεί… κριτικά..ή αποκαλυπτικά. Δεν θεραπεύεσαι όμως από τις βρωμιές σου. ..που επισημαίνει ο δημοσιογράφος…
Ποιος ήταν ο Σωκράτης ΓκιόλιαςΟ Σωκράτης Γκιόλιας ήταν διευθυντής του "Ράδιο Θέμα", ενώ έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό επειδή επί πολλά χρόνια υπήρξε συνεργάτης και αρχισυντάκτης του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Επίσης ασχολούνταν με το αθλητικό ρεπορτάζ (καλύπτοντας τον στίβο) και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνταν στο διαδίκτυο.
Ο Σωκράτης Γκιόλιας δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό, καθώς δεν ήταν τηλεοπτικό πρόσωπο. Ωστόσο ήταν ιδιαίτερα γνωστός εντός του δημοσιογραφικού χώρου. Ήταν 37 ετών, παντρεμένος και είχε ένα μικρό παιδί, ηλικίας περίπου δύο ετών.Επί σειρά ετών υπήρξε στενός συνεργάτης και αρχισυντάκτης των εκπομπών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, με τον οποίο οι επαγγελματικοί δρόμοι τους χώρισαν επεισοδιακά πριν από περίπου δύο χρόνια. Έκτοτε, αν και τους συνέδεε κουμπαριά, μεταξύ τους αναπτύχθηκε μεγάλη κόντρα στο διαδίκτυο, η οποία μάλιστα έφτασε και στις δικαστικές αίθουσες.Λεγόταν ότι ο δολοφονηθείς ήταν άνθρωπος με ισχυρές διασυνδέσεις στο μπλογκ troktiko, το οποίο από το πρωί αποδίδει φόρο τιμής στον Γκιόλια αναρτώντας μηνύματα αναγνωστών και αναφέροντας «αντίο Σωκράτη, καληνύχτα Ελλάδα», «δεν είσαι νεκρός», «Σωκράτη, είμαστε όλοι εδώ» κλπ.Τους τελευταίους μήνες ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν διευθυντής στο «Ράδιο Θέμα», ενώ λέγεται ότι εκτελούσε χρέη συμβούλου στον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά. Παράλληλα, ποτέ δεν είχε εγκαταλείψει την μεγάλη του αγάπη, το αθλητικό ρεπορτάζ και συγκεκριμένα αυτό του στίβου, το οποίο κάλυπτε τα τελευταία χρόνια για λογαριασμό της αθλητικής εφημερίδας «Πρωταθλητής».
>
Πηγή
Το ΜΠΛΟΓΚ ΤΡΩΚΤΙΚΟ, με την απώλεια του δημιουργού του… αφιερώνει πολλά για τον άνθρωπο Γκιόλια…Εθιμικόν στον Τύπο αυτό!.Γράφουν>: “ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΑΝ BLOG σας αναφέρουμε ότι ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ του troktiko.blogspot.com ήταν του Σωκράτη Γκιόλια!ΝΑΙ η ιδέα και το όραμα αυτού του blog άνηκε στον Σωκράτη Γκιόλια και όλοι εμείς πορευτήκαμε με τούτη την ιδέα,ενός ανεξάρτητου blog που θα μπορούσε να είναι η φωνή όλων σας.Αυτό που ήθελε ο Σωκράτης Γκιόλιας είναι να υπάρχει ένα ανεξάρτητο μέσο στο οποίο όποιος αισθάνεται αδικημένος, να μπορεί να εκφράσει το παράπονο του,την καταγγελία του χωρίς δόλο και σκοπιμότητες!Και βάση αυτού πορευτήκαμε όλοι εμείς χωρίς καλά καλά να γνωριζόμαστε μεταξύ μας
> Διαβάστε ΠερισσότεραΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΕΠΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ!
Ο δικηγόρος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια ,Γιάννης Μαρακάκης μίλησε για τις απειλές που δεχόταν ο πελάτης του επί μία δεκαπενταετία. «Επί 15 χρόνια ο Σωκράτης δεχόταν απειλές αλλά τα τελευταία 3 χρόνια τον ενοχλούσαν εντονότερα. Ανακάλυπτε και αποκάλυπτε ...
Διαβάστε Περισσότερα
"Η δολοφονία του φίλου μου Σωκράτη είναι η τρανή απόδειξη ότι η χώρα στην οποία έχουμε την ατυχία να ζούμε ελέγχεται από εγκληματίες. Όχι..οι δολοφόνοι ΔΕΝ θα βρεθούν, ΔΕΝ θα τιμωρηθούν. Γιατί στην σιχαμένη πατρίδα μου (έτσι κατάντησε - και φταίμε ΟΛΟΙ), κυριαρχεί η ατιμωρησία. Ατιμωρησία σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς. Όπου και να κοιτάξεις γύρω σου, θα δεις απάτη, κομπίνα, ρεμούλα. Από δω και πέρα θα βλέπουμε και δολοφονίες. Είναι η εξέλιξη στο χάος και στον κατήφορÎ! ¿ που βιώνουμε ως κοινωνία. Οι βουλευτές χαίρουν ασυλίας, οι μεγαλοεκδότες και μεγαλοεπιχειρηματίες ΚΛΕΒΟΥΝ μπροστά στα μάτια... μας, ΕΜΑΣ...το κράτος. Οι κυβερνήσεις, ΟΛΕΣ, πασχίζουν να καταστρέψουν την πατρίδα μου. Ποιος θα βάλει ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ τις περισσότερες φωτιές, ποιός θα κάνει την μεγαλύτερη οικονομική ΑΠΑΤΗ σε βάρος βέβαια του ΛΑΟΥ. Τους ξέρουμε, ΟΛΟΥΣ, έναν - έναν. Και τους ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ. Όλοι εμείς οι απλοί άνθρωποι που ζούμε καθημερινά στο βόθρο που λέγεται ΕΛΛΆΔΑ, ανεχόμαστε να συμβαίνουν όλα αυτά γύρω μας. Δεν ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΜΕ. Δεν έχουμÎ! µ αποφασίσει ακόμα να πάμε να κάψουμε τη Βουλή και τα σπίτια όλων εκείνων που ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι είναι ΕΝΟΧΟΙ. Μας φτύνουν και λέμε ότι ψιχαλίζει. Γιατί δεν έχουμε στήσει ακόμα 5000 κρεμάλες στο Σύνταγμα?? Για πολιτικούς, δικαστές, επιχειρηματίες, εκδότες, εφοριακούς διεφθαρμένους μπάτσους και μεγαλοδημοσιογράφους... ΓΙΑΤΙ????? Συνάνθρωποι!!! Ε συνάνθρωποι...ξυπνήστε μωρέ!!!!!! Μας βιάζουν και δεν μιλάμε. Με τι μούτρα μωρέ θα κοιτάξουμε τα παιδιά μας??? Τι σκατά ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε??? Κλαίω..όχι γιατί χάθηκε ο Socrates... Κλαίω για την κατάντια μου..και την κατάντια μας. Πρόβατα που μας οδηγάνε στη σφαγή και ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ???????? Πως αντέχουμε τέτοια ντροπή και ξεφτύλα?? Πως?? Σωκράτη τα λέμε.. θα είσαι πάντα κοντά μας!"
"Πραγματικά έχω εκπλαγεί από αυτήν την είδηση ποιος να το περίμενε ότι απ όλο το πολίτικο σκηνικό θα την πλήρωνε ένα δημοσιογράφος. Δε το ξέρω από κοντά και ούτε με νοιάζει αυτό, σημασία έχει ότι όταν υποστήριζε κάτι ήταν μονός τους όλοι υπόλοιποι δημοσιογραφεί τον κοίταζαν σαν εξωγήινο που τόλμησε να αντισταθεί μόνος του. Μην λέτε για ...
Διαβάστε Περισσότερα
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων, καταδικάζει την πρωτοφανή μαφιόζικη ενέργεια που στόχο είχε να σβήσει την φωνή του μαχητικού ερευνητή δημοσιογράφου και δηλώνει μαζί με τις άλλες αδελφές Ενώσεις Συντακτών και κάθε λειτουργό της ενημέρωσης θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και να παλεύουν για την αποκάλυψη κάθε ανομίας.Οι κουμπουροφόροι του παρακράτους δεν θα εκφοβίσουν κανένα ελεύθερα σκεπτόμενο πολίτη...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και παραστατικοτερα στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ >http://www.press-bank.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: