Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Ο ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑ ΒΡΟΝΤΑΕΙ!

Λάβαμε και δημοσιοποιούμε την ακόλουθη επιστολή του Μάκη Βραχιολίδη… κυριολεκτικά μας τα ψέλνει…>
ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΩ…
ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ press-bank.gr
ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ!

Αθήνα 24/7/2010
Με την δήλωσή μου αυτή, διαχωρίζω κάθετα την θέση μου, από τα δημοσιεύματα της press-bank.gr που αφορούν στην δικαστική μου διαμάχη με τον Δήμαρχο Παπάγου και τον συνήγορό του Απόστολο Ανδρεουλάκο. Παράλληλα, εκφράζω την έντονη δυσφορία και διαφωνία μου για τον τρόπο με τον οποίο η διεύθυνση της ιστοσελίδας σας, χειρίστηκε μια υπόθεση, στην οποία ήμουν πρωταγωνιστής, ως κατηγορούμενος από τον Δήμαρχο Παπάγου. Η ανάμιξη της ιστοσελίδας στην υπόθεσή μου, έστω και αν έγινε από ενδιαφέρον να στηρίξει έναν δημοσιογράφο που διώκεται δικαστικά από δύο Δημάρχους (Χολαργού-Παπάγου), εν τούτοις με τον τρόπο που έγινε, έδωσε το δικαίωμα (έστω, απαράδεκτο-αυθαίρετο) στον συνήγορο του Δημάρχου Ξύδη, να με ταυτίσει με τα δημοσιεύματα της press-bank.gr , θεωρώντας ότι αυτά προέρχονται από μένα!!!
Υπήρξε τιτάνια η προσπάθειά μου να πείσω την έδρα του Δικαστηρίου ότι εγώ δεν είχα καμμία σχέση με τα κείμενα που εκπορεύονταν από την ιστοσελίδα σας, ενώ την ίδια ώρα ο κ. Ανδρεουλάκος, επιδίωκε την καταδίκη μου μόνον μέσα από τα δημοσιεύματα της press-bank.gr Επειδή εστερείτο παντελώς νομικών επιχειρημάτων, εντόπισε όλη την επιχειρηματολογία του γύρω από τα άρθρα της press-bank.gr που αναφέρονταν στον κ. Ξύδη, προσπαθώντας να τα χρεώσει σε μένα!!!

Βεβαίως οι δικαστές πίστεψαν στην ειλικρίνεια των λόγων μου και κυρίως στο ότι η συλλογική ευθύνη δεν μπορεί να είναι κριτήριο απονομής Δικαίου. Παρ’ όλα αυτά οι κίνδυνοι να καταδικαστώ, υπήρχαν μέχρι τελευταία στιγμή της ακροαματικής διαδικασίας. Γι’ αυτό λοιπόν θεωρώ ότι, παρά τις όποιες ειλικρινείς προθέσεις της ιστοσελίδας σας, εμφανίστηκα στο Δικαστήριο ως …επί ξύλου κρεμάμενος, εξαιτίας της στάσης της διεύθυνσης της ηλεκτρονικής εφημερίδας σας !

Ξαναδηλώνω λοιπόν ότι, το ήθος μου, η Πολιτεία μου και η δημοσιογραφική μου πορεία απέχουν παρασάγγας από το ύφος γραφής το οποίο υιοθετεί η press-bank.gr και το οποίο ενίοτε είναι υβριστικό-δυσφημιστικό. Η μόνη σχέση που είχα με την press-bank.gr ήταν η αποστολή των ειδήσεών μου ή αποκλειστικοτήτων μου, προκειμένου να προβληθεί η εφημερίδα την οποία διευθύνω, ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» και για τον οποίο είμαι υπεύθυνος.
Παρακαλώ λοιπόν να δημοσιευτεί η παρούσα επιστολή μου στην ιστοσελίδα σας.

…Όπερ κι εγένετο! ΄Ομως δυο υπομνήσεις!>

ΑΠΑΝΤΗΣΗ PRESS-BANK: Ευχαριστούμε για την επιστολή.Κατανοούμε και σεβόμαστε την ένσταση του –μάλλον τέως συνεργάτου μας…από ό,τι φαίνεται… - Υποθέτουμε κι όσοι διάβασαν το ρουν των δικών μας ρεπορτάζ για την δικαστική περιπέτειά του, επίσης καταλαβαίνουν… Φαίνεται ότι ο κ. Βραχιολίδης, δεν έχει μελετήσει αρκούντως τα δεκάδες κείμενα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα αυτή για τους 20ετείς αγώνες που δίδουμε για την πάταξη των φαινομένων της δίωξης των δημοσιογράφων.

Μα εδώ ακριβώς βρίσκεται το θέμα: Το ότι οι ίδιοι οι διωκόμενοι συντάκτες Τύπου ή διαδικτύου… παίρνουν αλαφρά την περίπτωση με αποτέλεσμα κάποιοι να ξεσαλώνουν… και να τους βαράνε κατακούτελα. Θεραπεία δεν πρόβλέπεται με την νοοτροπία αυτή… (Υπάρχει ειδική μελέτη σχετική που θα δημοσιοποιήσουμε έτσι μπας και ξυπνήσουν οι μονίμως κοιμώμενοι δημοσιογράφοι… )…
Ως προς το στυλ γραφής , τις κριτικές που ασκούμε κατά των σεσημασμένων διωκτών του Τύπου, που επιστρατεύει ο κ. Μάκης Βραχιολίδης, ποσώς μας απασχολεί η άποψή του, δοθέντος ότι τα έχουμε πλήρως εξηγήσει και τώρα και στο παρελθόν!… Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι με το σεις και το σας ..να λες κυρίους τους εμετικά, σκόπιμα διώκτες σου και μάλιστα αυτούς που θρασύτατα επιζητούν να πιούν το αίμα σου… Αυτά τα δίποδα, λάθρα βιούντα,, δεν μπορεί όχι να είναι ταπεινά Κύριοι, –διότι με τις πράξεις τους έχουν αποδείξει πως ανήκουν σε άλλο χώρο εκτός ελληνικού πολιτισμού. Είναι σκοτεινάνθρωποι.

Η press-bank έχει αποδείξει πως δεν μπορεί να συνδιαλέγεται με τέτοια υποκείμενα, όπως ο Ξύδης, ο Ανδρεουλάκος, ο Νικολαού κι άλλους τυχάρπαστους. Θα τους μιλάει πάντα στη γλώσσα που νογάνε…
΄Εχουμε βεβαίως λαλήσει κι άλλα σοβαρότερα… ΄Οποιος τα νογάει. Το σημαντικότερο:
Μια δίωξη κατά δημοσιογράφου από καραγκιόζηδες, τύπου ΞΥΔΗ, ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ- ΝΙΚΟΛΑΟΥ .. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΌΝΟ ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΉ παράσταση , ΌΠΟΥ ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ θα παίξουν το δικό τους ρόλο .. προς αγαλίαση των συγγενών τους … πως “καλά τα είπαν! Μια δίωξη κατά δημοσιογράφου, δεν είναι απλή υπόθεση… Έχει πολλές παράπλευρες απώλειες… οικογενειακή ταραχή.. και ΦΥΣΙΚΆ συναδελφική ανακατοσούρα, όπως φαίνεται με την “διαμαρτυρία εναντίον μας του συνεργάτη μας Μάκη Βραχιολίδη!…

Τι σημασία έχει αν διαφωνεί με τον τρόπο που γράφουμε εμείς μερικά κείμενα… ; Η ουσία είναι μία: Υπάρχουν αλητήριοι που στοχεύουν στο αίμα του δημοσιογράφου. Ο Ανδρεουλάκος το ζήτησε επίσημα… Και θα πούμε τον κοινόν αυτόν τυχοδιώκτη... σερ…και αξίοτιμε… όπως ο συνήγορός σου κ.Μάκη, τον χάϊδευε; ..”σας τιμώ κ.συνάδελφε… κ.λ.π αρλούμπες;” Πως ΡΕ μπορεί να τιμάς κάποιον που μόλις πριν λίγο ζήτησε το αίμα του πελάτη σου; ΣΑΣ ΑΠΕΊΛΗΣΕ ΕΥΘΕΩΣ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
Μα είναι αλητάμπουρας! Μπορεί εσείς να έχετε άλλο πιο προχωρημένο στυλ κατά των τραμπούκων και υβριστών σας... Πιθανόν εσείς να έχετε δίκαιο ..Αλλά εμείς δεν αφήνουμε τέτοια υποβαθμισμένα υποκείμενα να μιας πιάνουν τον πισινό..
Τέλος πάντων και ταύτα. Κύριε, φίλε, Μάκη Βραχιολίδη ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα συνεργασία σου, την τιμήσαμε και μας τίμησες για μια εξαετία!. Πέραν αυτού ουδέν. ΄Οταν σε βάθος χρόνου γίνει αντιληπτή η δημοσιογραφική μας φιλοσοφία, οι πόρτες της press-bank θα είναι ανοικτές πάντα για σένα. Και πάντως όπως γνωρίζεις άριστα… τα κείμενά μας -επίμεμπτα ή άμεμπτα- –όποια- δεν περνάνε από το έλεγχο του όποιου ενδιαφερομένου. Βγαίνουν ατόφια, είτε τους αρέσουν είτε όχι! Δεν τους ρωτάμε …ούτε κι επιτρέπουμε να μας ρωτήσουν.. για να τα μορφοποιήσουμε κατά τα γούστα τους!!

Χαίρε!!!

Η PRESS-BANK



ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ…

Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ
ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!
ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ PRESS-BANK…

Δεν υπάρχουν σχόλια: